Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno CS:GO w niższej cenie

LonelyRider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie gdzie teraz najlepiej kupić cs go za PSC? Cena na steamie 15 ojro mnie troche zniechęca, tym bardziej ze przegapiłem moment kiedy był za 5 ;D Jakaś stronka czy coś, żeby się zmieścić w 50 zł i żeby to nie była jakas lipa która po pół roku się kończy

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Na g2a wychodzi z tą ochroną i z kodem rabatowym powyżej 50, a czy to jest roznica ten steam key od tego giftu? Działa tak samo?

EDIT@

Wychodzi tak drogo, ponieważ mam zaznaczony ten g2a shield oraz podatek VAT 23%, czy te dwie opcje są koniecznie przy zakupie?

What you say, baby?''

Opublikowano

Na g2a wychodzi z tą ochroną i z kodem rabatowym powyżej 50, a czy to jest roznica ten steam key od tego giftu? Działa tak samo?

EDIT@

Wychodzi tak drogo, ponieważ mam zaznaczony ten g2a shield oraz podatek VAT 23%, czy te dwie opcje są koniecznie przy zakupie?

Jakim cudem? Mi bez G2A Shield (który jest IMHO za drogie) wychodzi tyle:

kPLC9Ij.png

Grę ofc musisz zakupić z doliczonym podatkiem VAT. Przy kupnie klucza otrzymujesz link do jego odkrycia (zabezpieczenie przed botami) oraz jego aktywacji via Steam, a przy kupnie prezentu otrzymujesz link, za pośrednictwem którego przyjdzie Ci oferta podarowania prezentu, który musisz potwierdzić (również już na platformie Steam). Sposób aktywacji niczego nie zmienia. To jest to samo.

Opublikowano

Czyli moge kupić steam gifta bez tego g2a shield i wszystko będzie okej?

What you say, baby?''

Opublikowano

Czyli moge kupić steam gifta bez tego g2a shield i wszystko będzie okej?

Tak, najlepiej od zaufanego sprzedawcy, który zdobył już wiele pozytywnych ocen od użytkowników. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...