Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do pracujących.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam takie pytanie, jaki system zmianowy jest lepszy: 3 zmianowy tzn rano, druga zmiana oraz nocki, wszystko po 8 godzin

od poniedziałku do piątku.

(praca na strefie)

czy

jedno zmianowy od 12 do 22,  4-5 razy w tygodniu (tutaj wolne wypada wtedy losowo).

(dostawca)

Chodzi mi o to gdzie mniej psychicznie można dostać w kość.

Kasa licząc benzynę i wszystkie koszta wychodzi podobnie 2k.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Najlepiej wziąć jedno zmianowy. 3-zmianowy zaburza normalne funkcjonowanie. Schodzisz z 4 nocek, dzień wolny i powiedzmy masz następne cztery na rano. Organizm zaczyna wariować - wiem, co mówię. Zamiast iść spać, lecisz do pracy i odwrotnie - cały dzień nie możesz zasnąć a dopiero przy szykowaniu do roboty usypiasz nad umywalką. 

Opublikowano

To jest tak że jest 5 dni nocek potem weekend wolny 5 dni drugich zmian i tak w kółko.

Czyli jednak lepiej porobić 10 godzin jeżdżąc autem na 1 zmianę.

Opublikowano

Według mnie lepiej jest pracować na jednej zmianie. Nie rozpierdzielisz sobie tak organizmu jak na 3 zmianach 

Opublikowano

Opcja nr 2.

Zależy jeszcze jaki dostawca, bo jeżeli kurierka to upierdolisz sie i bedziesz chodzil zajebany cały czas, a jeśli to jakaś pizza czy jazda po mieście to ez

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Strasznie marna pensja jak za tyle roboty. Nie myslałeś, żeby pracować zagranicą?

RAsfepN.png
Opublikowano

Przy 2 będziesz mógł sobie łatwiej czas rozplanować, sen, czas dla kobiety itp. 

Strasznie marna pensja jak za tyle roboty. Nie myslałeś, żeby pracować zagranicą?

Może od razu niech do Ameryki wyjedzie.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

To jest tylko takie chwilowe, (spłata kasy za kompa i dodatkowy sprzęt)

Za granicę mam zamiar jakoś na wakacje na rok pojechać.

Opublikowano

W sumie pracować od 12 do 22 to nic przyjemnego, cały dzień zjebany.

Zależy co to za robota i na jaki okres czasu.

Rozwożenie pizzy, pomaganie w kuchni, robienie zakupów, oraz od czasu do czasu myjka auta.

Praca to 4 albo 5 dni w tygodniu po te 10 godzin. Fakt że niby dzień zjebany, ale czas szybciej zleci niż na siedzeniu i skręcaniu śrubek na taśmie.

Myślę sobie by tak te 3-4 miesiące pojeździć, kupić to co mam kupić potem zrobić jakieś kursy na lepiej płatną pracę, by nie musieć siedzieć za granica.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...