Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POWAŻNE]Gdzie kupię martwe zwierzątka online?

Remover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry mój ulubiony forumku, gdzie mógłbym kupić martwe zwierzątka typu szczury, chomiki i inne gryzonie? Ważne żeby nie były uszkodzone i wysyłka najlepiej na paczkomat

Opublikowano

Raczej nigdzie nie kupisz, idź sam kup i zabij. Ewentualnie na sadolu :D

Albo kup sobie jakąś agamę i załatwi sprawę

1357577137-U262310.png

Opublikowano

bardziej opisz co dokładniej chcesz kupić

1603372.jpg

Widzisz tego szczurka? Właśnie chcę kupić takiego samego, tylko najważniejsze jest to aby nie oddychał i był cały

PS: Potrzebne mi jest kilkanaście takich zwierzątek

Opublikowano

wyjedz na wieś znajdz gniazdo i pierdolnij mlotkiem takiego czasem trzeba kilka razem bo sa wytrzymałe 

Ale ja potrzebuję nieuszkodzonych :/ I nie mam czasu na takie zabawy

Opublikowano

Jak chcesz szczura albo mysz to mam takie w stodole. Jedzą trutkę i raczej szybko po tym zdychają. Trzeba ich jedynie poszukać.

yP8u02L.png
Opublikowano

Nikt nie zapytał więc ja to zrobię, po co Ci ? Miłośnik egzotycznych smaków ? 

jestem chorym pojebem

chcę podarować komuś martwe szczurki w prezencie

Opublikowano

­Mutanta chcesz zrobić ? :-:

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

Nie ma szans że kupisz martwe szczur chyba że po znajomości od znajomego a jak nie to zejdź do piwnicy i poszukaj czy nie kręcą się jakieś szczury, jeżeli zauważysz któregoś to go po prostu zabij i masz. 

Opublikowano

Wystarczy w zoologicznym zamówić, łebki sobie potem ukręcisz sam przed włożeniem do paczki. Będą przynajmniej świeże. ;)

Jak wolisz możesz poprosić o zabicie w sklepie, robią to na co dzień z królikami, myszami czy szczurami.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dzień dobry mój ulubiony forumku, gdzie mógłbym kupić martwe zwierzątka typu szczury, chomiki i inne gryzonie? Ważne żeby nie były uszkodzone i wysyłka najlepiej na paczkomat

Polecam łąkę po pożarze, jak lubisz chrupiące to się dobrze składa bo mogą takie być ;)

WKO8OY2.png

Opublikowano

Polecam łąkę po pożarze, jak lubisz chrupiące to się dobrze składa bo mogą takie być ;)

Zią, gdzie ja ci znajdę łąkę po pożarze? A poza tym pisałem, że potrzebne mi są nieuszkodzone ciała szczurów, razem z futerkiem i kośćmi w dobrym stanie xD

Przejdę się po sklepach zoologicznych, dzięki wszystkim za odpowiedzi. Niech żyje śmierć.

Opublikowano

Kup żywe w zoologicznym a potem je uśmierć. Na allegro masz szczury karmowe, mrożone :)

Opublikowano

Nie wiem, to takie prowo z okazji 1 kwietnia? Czemu coś takiego jest tolerowane tutaj, a ten temat jeszcze jest otwarty tego nie zrozumiem. Lubisz się znęcać nad martwymi zwierzętami, bo Cię nie rozumiem?

Opublikowano

Może babcia hoduje pytony i chce zrobić prezent babci i pytonowi, martwy szczurek w pudełeczku. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Może babcia hoduje pytony i chce zrobić prezent babci i pytonowi, martwy szczurek w pudełeczku. 

Lubisz się znęcać nad martwymi zwierzętami, bo Cię nie rozumiem?

Nie, po prostu chcę zrobić fajny naszyjnik z martwych szczurów

Opublikowano

Co to do chuja za jebany temat jak ja zadałem jedno pytanie o grę to po 20 minutach miałem zamknięty.

Ale jebane chuje.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...