Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za Tundre można dostać bana?

fishkill1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam Gram na tundrze od 2 lat na koncie jest mi ona teraz zbędna lecz mam takie pytanie gdzie czy moje konto może być zbanowane ? teraz kiedy jej nie używam czy moga mi konto zbanować nawet za 2miesiace gdzie nie bede jej używał 

chodzi mi o to że osiagnołem już w tej grze trochę x3 10 pare 8 6 i mam zamiar zainwestwować w tą gre 200zł kupić is6 :D lecz obawiam się że kupie i dostane bana :D co doradzicie :D 

Opublikowano

Z tego co pamiętam Faja dostał bana za używanie jednej z nielegalnych modyfikacji, jednak on jest youtuberem i nagrywał z tego film. Póki co WoT nie ma żadnych zabezpieczeń i raczej nie ma żadnych szans na bana.

Opublikowano

Nie masz się co martwić, jeśli nie dasz nikomu demka, i nie będziesz robić ss'ów i ich gdzieś wstawiał jeśli używasz modyfikacji/cheatów bo nikt ci nie udowodni że posiadasz.

A faja dostał bana za to że na jednym z jego filmików, był dowód w postaci że nagrywał obraz swojej gry gdzie na minimapce był mod "nielegalny" i za to dostał bana.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...