Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wallhack

Sektum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam darmowego dobrego i uaktualnianego wh.

Chciałem pobrać k7c jednak na ich forum nie moge nic zrobić, ani pisać ani nic i nie wiem o co kaman.

A przy okazji bym zobaczył może coś nowego.

I bez takich, że k***a naucz sie grać bo mnie szlak trafi.

Opublikowano

Na MPC nie znajdziesz nic aktualnego, ciężko dostać.

Naucz się grać bez WH :)

EDIT

"Ale wy jesteście zjebani  xD pozdrawiam"

Zjebani bo powiedzieliśmy Ci jak jest?
Na MPC dostać cheaty ostatnio graniczy z cudem.
Widać że się nie udzielasz, nie wiesz jak jest ale oceniać kogoś że jest zjebany potrafisz... pozdro :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Witam. Szukam darmowego dobrego i uaktualnianego wh.

Chciałem pobrać k7c jednak na ich forum nie moge nic zrobić, ani pisać ani nic i nie wiem o co kaman.

A przy okazji bym zobaczył może coś nowego.

I bez takich, że k***a naucz sie grać bo mnie szlak trafi.

Chcesz miec aktualne haxy = plac, nie rozumiesz anglojezycznych stron? Twoj problem, naucz sie angielskiego, bo polskie fora to porazka troche pod tym wzgledem, a na mpc juz tak nie ma haxow, to bardziej forum o rozrywce elektronicznej itp.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

No co Ty? Serio? A tu też trzeba na tym forum się rejestrować?

Czyli wszystko wiesz? Badz mily dla osob, ktore chca Ci pomoc, nikt tez za raczke nie bedzie Cie prowadzil, wszystko wyjasnione, jak chcesz cos jeszcze wiedziec to malpkuj

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ty taka pomoc to wiesz. Wyjaśnionie? Ciekawe co? Chyba nabijanie postów. Weź się zastanów co chcesz napisać a potem to przeanalizuj a potem usuń.

Btw. już tu ogarnąłem i to co tu napisaliście to poproste czcze pierdolenie a c***a wiecie.

@Edit. 

Co do warna, że nie nic wniosłem do tematu to jakaś kpina. Cały temat powinien być tu zwarnowany.

Na MPC nie znajdziesz nic aktualnego, ciężko dostać.

Naucz się grać bez WH  :)

EDIT

"Ale wy jesteście zjebani   xD pozdrawiam"

Zjebani bo powiedzieliśmy Ci jak jest?
Na MPC dostać cheaty ostatnio graniczy z cudem.
Widać że się nie udzielasz, nie wiesz jak jest ale oceniać kogoś że jest zjebany potrafisz... pozdro  :)

A Ty gościu jesteś mistrzem. Napisałem już na starcie, żeby nie pisać takich pierdół a ty musiałeś pierdolnąć se posta bo by cie popierdoliło chyba.

Opublikowano

Trochę szacunku i proponowałbym nauczyć się czytać. I przestań przeklinać bo świadczy to tylko o Twojej kulturze.

Odpowiedziałem na Twoje pytanie - na MPC nie znajdziesz już cheatów, zmienił się profil całego forum.

Mało kto udostępnia jakieś haxy do CS'a...

Proponuję zamknąć temat bo autor chyba ma nie równo pod sufitem i nie potrafi czytać oraz przeglądać forum.

EDIT
Chłopie rozwalasz mnie... nie rozumiesz - NIE ZNAJDZIESZ TU WH? NIKT CI NIE DA ZA FREE CZEGOŚ CO JEST PŁATNE NA INNYCH STRONACH?

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Zadałem proste pytanie ćwoku, nie potrafisz przeczytać krótkiego prostego posta ze zrozumieniem.

Skończ pisać bezsensowne posty, znajdź se jakieś zajęcie nie wiem poskacz z dywanu na podłogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...