Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Low-DragonsDogma Seazon 6 Episode 3 +New |Exp:150x||Drop:20% Stable Online !

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PRZEWIDYWANY START SERVERA 16.04.2016 o godzinie 19:00

Witam proszę o propozycje co do zmian to są wstępne ustawienia servera proponowane prze zemnie i przez graczy zostałem poproszony o wznowienie servera LOW z nowymi ustawieniami. Zapraszam chętnych do pomocy w ustawieniu servera i dopracowaniu go.

77ce6f79ce948.png

Nazwa Servera: Low-DragonsDogma
Wersja: Seazon 6 Episode 3 + New
Max Graczy Online: 200
Max Graczy VipServer:100
Godziny działania: 24/7 
IP: Main
Port: Main

Stronka: http://low-dragonsdogma.pl

Stronka INTRO: http://dragonsdogma.pl/servery

68611387e6a60.png

Exp: x150|ExpVIP: 200x
Drop: 20% | Drop:40%
HP Mobów: 100%
Reset: 400 lvl  Staty się kasują za każdy rr 1000pkt

Koszt:200kk
Max Reset: 100rr

Grand Reset:100rr-Nagroda 1200crd +10K statów do rozdania

Koszt Grand Resa: 1kkk
BB: Off
Guild: 300 lvl
MG: 100 lvl
DL: 110 lvl
SUM: 120 lvl
RF: 120 lvl
Max item level: +15 +28

Usuwanie postaci: 0>40 lvl
Serca etc: Tak

Max stats: 32767

------------------------------------------------------------------------------------
MAPKI
--------------------------------------------------------------------------------------

Maps: Lorencia, Noria, Elveland, Devias, Dungeon, Atlans, Lost Tower, Tarkan, Aida, Icarus, Kanturu Ruins, Katuru Relics, Karutan,, Peace Swamp, Cry Wolf,  Vulcanus,  Arena

----------------------------------------------------------------------------------------
SPOTY

----------------------------------------------------------------------------------------
Na każdej mapce po 6/8 mobów

PKT LEVEL

Dark Knight: 5 /6
Dark Wizard: 5 / 6
Elf: 5 / 6

Summoner: 5 / 6
Rage Fighter : 6 7
Magic Gladiator: 6/7
Dark Lord: 6/7

dbc498e6f4f43.png
Bless: 100%
Soul: 50%
Soul + luck: 80%
Life: 75%

a715b514d34d0.png

Item+10: 80%
Item +11: 70%
Item +12: 60%
Item +13: 50%
Item +14: 40%
Item +15: 30%

291490f1b00e3.png
BC: Tak
DS: Tak
CC: Tak
CS: Tak (Rejestracja u NPC)
CryWolf: Tak
Castle Deep: Tak
White Wizard: Tak

GM Events: Tak

BlueEvent co 3h
GreenEvent co 4h
ExpBonusEvent co 3h daje nam 50% więcej expa na 30 minut

907ae278b94a5.png

Gold Invasion: Tak co 2h
Gold Invasion 2: co 3h
Imperial Guardian: Tak
Illusion Temple: Tak
NightMare: Tak
Salupan: Tak

Raklion Event:Tak
Kundun: Tak co 4h
Medusa: Tak co 4h

409e49f1d7d5b.png
- Dragon(Admin)

INFO O SPRZĘCIE

Intel Pentium G3220 2x3.0GHz
    Pamięć RAM 6 GB DDR3 1600 MHz
    Dysk twardy 1000 GB SATA3
    Bez limitu transferu
    Ochrona DDOS

muonline.gif

Opublikowano

Powiem tak , grałem przez pewien czas i to byl czas stracony . Server byl przyjemny ale nie dopracowany dużo bugow które znacznie przeszkadzały w grze np helper po włączeniu kasował caly zen . Admin jednego serwera nie dopracowal a Bral sie za drugi . Nie polecam serwera wiem ze teraz będzie to samo bo nie raz juz od nowa startował i nic się nie zmienilo

Opublikowano

E tam, opowiadasz. Długo go nie było widać, to może pracował nad serwerem, z resztą ktoś mu tam oferował swoją pomoc przy plikach o ile mnie pamieć nie zawodzi. Trzeba dać chłopakowi szanse, bo się stara :)

Opublikowano

Server jest cały czas sprawdzany i testowany zmienię cenę za resa. Cały czas sprawdzam server dlatego przeniosłem datę startu z 9 na 16 kwietnia. Tez zapraszam do testów i weryfikacji napotkanych błędów

Opublikowano

Server jest cały czas sprawdzany i testowany zmienię cenę za resa. Cały czas sprawdzam server dlatego przeniosłem datę startu z 9 na 16 kwietnia. Tez zapraszam do testów i weryfikacji napotkanych błędów

Dokładnie, zapraszaj ogarniętych graczy na testy którzy będą Ci służyć pomocną radą, bo samemu wszystko na prawdę ciężko ogarnąć, nie dasz rady. 

Btw. Testy już trwają? Na czas testów zwiększ exp do 1-2k, co by sprawniej wszystko szło. 

Opublikowano

Dokładnie, zapraszaj ogarniętych graczy na testy którzy będą Ci służyć pomocną radą, bo samemu wszystko na prawdę ciężko ogarnąć, nie dasz rady. 

Btw. Testy już trwają? Na czas testów zwiększ exp do 1-2k, co by sprawniej wszystko szło. 

Wiem ze nie dam rady dla tego testy są już długo otwarte i mam nadzieje że usuniemy błedy i ruszymy. Exp na testy to 8k zapraszam na testy servera w ten sposób pozbędziemy się krytycznych błędów w grze.

Opublikowano

Zapraszam do testów jeszcze kilka dni do startu. Czym więcej sie wyłapie problemów gra będzie przyjemniejsza :) zachęcam do grania bo server naprawe fajny admin się stara na bieżąco naprawia problemy które są zgłaszane.

Opublikowano

Witam po malu wdrażamy nowe itemy do gry będą one dostępne tylko w webshopie. Będą też eventy za które będziecie mogli zdobyć Wcoiny do xshopu. Planujemy też dodać wymiane kredytów na wcoiny i na odwrót. Zapraszam do śledzenia naszej strony wszystkie informację o zmianach będę podawał na bieżąco. Pozdrawiam Dragon

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...