Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o zachowaniu fnatic ?

Matend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 trudno tu mówić o zachowaniu > Fnatic < gdyż na filmiku są tylko 2 osoby z aktualnego składu (JW, flusha).

Po 2 akcja z filmiku nie wystąpiła bez powodu. Wg. komentarza pod filmikiem, NiP po przegranej z fnatic w dogrywce poskarżyło się organizatorowi że dogrywka była grana w nieodpowiedni sposób, gdyż grali w systemie MR3 (6-rundowa), a wg. tamtejszych zasad DreamHacka, dogrywka powinna być grana w systemie MR5 (10-rundowa). Więc fnatic zaraz po wygranej z najlepszym wtedy teamem na świecie dowiedziało się że muszą powtórzyć dogrywkę, stąd pewnie średnio im się to podobało. Mimo to, wygrali drugą dogrywkę i ich reakcje widzimy na filmiku. 

Po 3, JW podobno przeprosił za tą akcję.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

@up A możesz powiedzieć dlaczego tak postąpił? Nie oglądałem jego streama rok temu ;_:

Potwierdzam

Według mnie to i tak jest to niesportowe zachowanie, powinni sobie podać bez względu na okoliczności.

Dokładnie tak

Po 1 trudno tu mówić o zachowaniu > Fnatic < gdyż na filmiku są tylko 2 osoby z aktualnego składu (JW, flusha).

Po 2 akcja z filmiku nie wystąpiła bez powodu. Wg. komentarza pod filmikiem, NiP po przegranej z fnatic w dogrywce poskarżyło się organizatorowi że dogrywka była grana w nieodpowiedni sposób, gdyż grali w systemie MR3 (6-rundowa), a wg. tamtejszych zasad DreamHacka, dogrywka powinna być grana w systemie MR5 (10-rundowa). Więc fnatic zaraz po wygranej z najlepszym wtedy teamem na świecie dowiedziało się że muszą powtórzyć dogrywkę, stąd pewnie średnio im się to podobało. Mimo to, wygrali drugą dogrywkę i ich reakcje widzimy na filmiku. 

Po 3, JW podobno przeprosił za tą akcję.

1. Na tym filmiku tak, ale poszperaj jeszcze, dużo razy zachowali się niehonorowo/niesportowo/nie fair.

2. Trudno, muszą powtórzyć - takie zasady. Może akurat w tych 4 dodatkowych rundach, których zabrakło wygraliby mecz.

3. "PODOBNO"

Opublikowano

Fnatic postapiło na tym filmie bardzo nie kulturalnie :(   .....

Nawet gdyby był to ich najgorszy wróg to powinni mu podac reke - z niechęcią ale powinni..

Ostatnio  zauwazyłem  ze  Fnatic uwazaja sie za boga tej gry :(

Opublikowano

Jak na tak znaną drużynę ich zachowanie jest skandaliczne. Wiadomo, że można się cieszyć z wygranego meczu, ale żeby tak.... Powinni podać ręce przeciwnikowi.. 

Opublikowano

Nawet gdyby był to ich najgorszy wróg to powinni mu podac reke - z niechęcią ale powinni..

bo są bogami tej gry... nikt tyle nie wygrał lanów co oni... przynajmniej w csgo :P

Co do zachowania... każdy by się wkurzył wygrywając wazny mecz w dogrywce ktory trzeba powtorzyc... bez jaj... kto to odpalil im 6 rund dogrywki... sam bym byl wkurzony... bo nie graja dla frajdy a dla kasy... wiec spina troche musi byc bo inaczej dupa nie gra. 

Co do slow fnatic to sie nie dziwie... moze troche przesadzili ale to emocje... kazdy jest inny nie kazdy ma tak samo sie zacohwywac... to nie roboty... to ludzie...

Opublikowano

Ze streama JW pamiętam jak to wyjaśniał, bo ktoś wysłał mu taką dotacją z owym pytaniem, dlaczego tak postąpił.

Mówił, że poniosły go emocje, wygrali wtedy z najlepszą drużyną świata, no i potem dalsze sukcesy się zaczęły.

Tak czy siak każdy ma już na to wyjebane, nawet gtr czy jw.

Opublikowano

No bez kitu, myślą że są bogami.

Uważam, że w kwestii organizatora konkursu jest karanie drużyn za niesportowe zachowanie.

Dostali kare ?

bo są bogami tej gry... nikt tyle nie wygrał lanów co oni... przynajmniej w csgo :P

Co do zachowania... każdy by się wkurzył wygrywając wazny mecz w dogrywce ktory trzeba powtorzyc... bez jaj... kto to odpalil im 6 rund dogrywki... sam bym byl wkurzony... bo nie graja dla frajdy a dla kasy... wiec spina troche musi byc bo inaczej dupa nie gra. 

Co do slow fnatic to sie nie dziwie... moze troche przesadzili ale to emocje... kazdy jest inny nie kazdy ma tak samo sie zacohwywac... to nie roboty... to ludzie...

Nikt nie wygrał tyle lanów !? Przypomnij sobie początek CS:GO. Kojarzysz jaki pogrom robił NiP ? Fnatic się przy nich chowało wtedy.

Opublikowano

­To było dawno temu, myślę, że dzisiaj nie ma szans na takie zachowanie,

sam Olof, czy Dennis, a nawet KRIMZ na 100% nie chcieli by grać dla drużyny,

która nie respektuje innych. JW zawsze miał jakieś nadprzyrodzone zdolności do

wkurzania innych, zwłaszcza Polaków i Szwedów, więc reakcja na tą sytuację nie może dziwić :)

A co do fnatic jako "bogów csa", to powiedzmy sobie szczerze, jeśli są w formie, to obecnie nikt nie

może im zagrozić, dlatego czują się pewnie na obecnej scenie CSa, w sumie nie ma się czemu dziwić,

bo jakbyś wygrywał regularnie z każdym, to po jakimś czasie stanie się to dla Ciebie normalne, że jesteś

lepszy niż każdy inny, a Fnatic to wielka machina, za zawodnikami stoi cała armia analityków, trenerów itd,

którzy rozkładają każdego przeciwnika na części pierwsze, dając dodatkową przewagę.

­Keelah se'lai

Opublikowano

Pytanie, co wczoraj lub przedwczoraj zrobił JW, bo widziałem na czacie u izaka, że ludzie go wyzywali.

Zobacz jego Twittera to sie przekonasz ;). Według mnie na tym majorze Fnatic bedzie mialo trudno, chociażby na Team Liquid. Kto wie, jak to sie dalej potoczy...

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

No bez kitu, myślą że są bogami.

Uważam, że w kwestii organizatora konkursu jest karanie drużyn za niesportowe zachowanie.

Dostali kare ?

Nikt nie wygrał tyle lanów !? Przypomnij sobie początek CS:GO. Kojarzysz jaki pogrom robił NiP ? Fnatic się przy nich chowało wtedy.

A wiesz czemu sie chowali ? Bo NIP wspolpracowal z valve i mowili co i jak trzeba poprawiac w csgo zeby bylo dobrze.... NIP gdy przestali wspolpracowac z valve gowno robia tak na prawde... co do trefów policz kto ma wiecej bo chyba pomyliles...:P to fnatic ma najwiecej :P

Opublikowano

Pytanie, co wczoraj lub przedwczoraj zrobił JW, bo widziałem na czacie u izaka, że ludzie go wyzywali.

Zobacz jego Twittera to sie przekonasz ;). Według mnie na tym majorze Fnatic bedzie mialo trudno, chociażby na Team Liquid. Kto wie, jak to sie dalej potoczy...

Bo liquid wygrali z fnatic, to od razu będą mieli cięzko? Mecz meczowi nie równy. Dobry przykład g2 vs vp, 16-1 drugi mecz 16-9. W swiecie cs'a zdarzają się dosyć czesto mecze, gdzie druzyna, która ma 10% szans na wygrana wygrywa ten mecz. Nie raz już tak było. Co lepsze często ma tak fnatic, że przegrywa na dużych procentach. Pare miesiecy temu był mecz, fnatic vs mouse sport, i bodajże w pierwszym meczu było 16;2, a następnego dnia przegrali mecz na tej samej mapie, gdzie mouse sport miało 8% na csgolounge. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...