Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Totalny spadek skilla

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

w przedsezonie z golda 4 wbiłem do diamenta w okresie jakiegoś miesięca. Po wbiciu tego diamenta miałem problemy z wygraniem normalów na weście i ogólnie c*****o mi szło, spadłem do platyny. Konto sprzedałem .

Kupiłem konto w b3 od kolegi, bez żadnego najmniejszaego problemu w 2 tyg na spokojnie przeskakujac dywizje doszlem do p4, poczym zaczełem przegrywać i mmr mi spadło, jednak do tej platyny 2 jakoś doszłem.

Spadłem potem przez unlucky g ry do platyty 5, konto sprzedałem bo uznałem że wole zacząć od nowa, a teraz na nowym koncie z nieznanych mi powodów właśnie spadłem z silvera 3 do 4, wtf? :D

O co chodzi? Już czasem rozważam zaprzestania grania w tą grę bo coś mi tu nie pasuje, że raz jest tak łatwo a raz spadam w silverze...

Hello there.

Opublikowano

"doszłem", "zaczełem" xDDD

Po kazdym sezonie mmr się jebie w ch*j i np. brązy grają z diamentami. Myślę, że w wakacje będzie już normalnie. Dodatkowo w silverze jest dużo boostowanych bobów z brązu 5 (Śmieszne, ale tak), plus duża ilość smurfów z wysokich dywizji. Polecam grać duo+.

Opublikowano

Bo grasz na niższych ligach i nic się nie uczysz. Spadek skilla jest też możliwy przez rzadkie granie, ja tak miałem niestety. xD

Opublikowano

"doszłem", "zaczełem" xDDD

Po kazdym sezonie mmr się jebie w ch*j i np. brązy grają z diamentami. Myślę, że w wakacje będzie już normalnie. Dodatkowo w silverze jest dużo boostowanych bobów z brązu 5 (Śmieszne, ale tak), plus duża ilość smurfów z wysokich dywizji. Polecam grać duo+.

Pisałem na szybko, zresztą, ostatnio więcej angielskiego niż polskiego używam.

Tracisz skilla jak grasz na niższym lvl od twojego. 

No niedawno grałem na poziomie platyny, ale chodzi o to, że grając adc na tym poziomie nie potrafie już tak wygrać linii by wygrać automatycznie grę jak z dosłownie 2 miesiące temu, a na resztę nie ma co liczyć.

@1361622928-U485574.png@edit

btw. the gierki na poziomie platyny były w tym stylu

xkmd8Pe.png

Hello there.

Opublikowano

Wbiles ten diament w PRESEZONIE - dobra. Glupi ma szczescie. Jak rozegrasz w tym diamencie ~100 gier to mozna to uznac za kwestie skilla. po drugie w presezonie ludzie traktuja rankedy jako normale, nikt tam nie tryharduje

Ogarnij sobie jedno konto w tej platynie powiedzmy i caly czas tam graj, nie zaczynaj od brazu czy silvera. 

Opublikowano

Wbiles ten diament w PRESEZONIE - dobra. Glupi ma szczescie. Jak rozegrasz w tym diamencie ~100 gier to mozna to uznac za kwestie skilla. po drugie w presezonie ludzie traktuja rankedy jako normale, nikt tam nie tryharduje

Ogarnij sobie jedno konto w tej platynie powiedzmy i caly czas tam graj, nie zaczynaj od brazu czy silvera. 

Co za różnica że wbiłem w presezonie, skoro w tym sezonie doszłem do p2 anyway?

Hello there.

Opublikowano

Po prostu napierdalales na skryptach dlatego Ci ciezko teraz wrocic, spadek formy - musisz teraz dlugo grac zeby odbic, powinno Ci to przyjsc szybciej niz komus kto sie od 0 uczy :)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Po prostu napierdalales na skryptach dlatego Ci ciezko teraz wrocic, spadek formy - musisz teraz dlugo grac zeby odbic, powinno Ci to przyjsc szybciej niz komus kto sie od 0 uczy :)

Co?

Na skryptach to ja w sezonie 4 napierdalałem, a i tak byłem takim gównem że na skryptach max. do plat 4 doszłem. 

Hello there.

Opublikowano

Po prostu nie jesteś jeszcze gotowy na wyższą dywizje, naucz się bardziej, staraj się mocniej to może wyjdziesz ale i tak moim zdaniem możesz grać z*********e a jak ci się trafi gówno-team to sam 1vs5 nie wygrasz meczyku chociaż niektórzy dawali radę.

Opublikowano

graj z ludźmi najlepiej full premade bo teraz to co sie odpierdziela przez tą dynamiczną kolejke to parodia xD 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie ma to jak zrobić smurfa z platyny, dostac silvera 3 po 10 meczach i spadac coraz bardziej w dół ( aktualnie silver 5 )..

Na platynie łatwo idzie, a w silverze nie umiem gry wygrac zadnej ;/

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Nie ma to jak zrobić smurfa z platyny, dostac silvera 3 po 10 meczach i spadac coraz bardziej w dół ( aktualnie silver 5 )..

Też dostałem silvera 3. Spadłem do s4, wbiłem już tego s2, ale nie idzie jakoś szybko to, tak szybko jak powinno, jak szło z kilka mies. temu..

Hello there.

Opublikowano

Możliwe, że twój playstyle opiera się bardziej na kooperacji, czyli na coś, czego nie możesz dostać w niższych dywizjach. 

Topic - Może po prostu straciłeś poczucie dobrej gry. Proponowałbym znaleźć powód dla którego stała się taka sytuacja. Popatrz na swoją grę, musisz robić jakieś błędy skoro spadłeś w takiej niskiej dywizji.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Właśnie to jest troche dziwne, w platynie gra mi się łatwiej niż w silverze... kompletnie inny styl gry. W platynie gra jest teamowa a w silverze jak pingujesz o pomoc w zrobieniu free smoka to albo kazdy cie ignoruje albo jakiś frajer napisze "stop spam or report noob"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...