Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Serwer - Typ / Ogólne Informacje~Założenia

L3NY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Witajcie! :)

Wpadłem dzisiaj na pewien pomysł ale uświadomcie mnie czy jest sens wystartować z takim serwerem  :lenny: 

Mianowicie ... Serwer typu Hard|PvP. Pierwsze skojarzenie ? Wtf hard/pvp ? jak to wgl ma wyglądać ? Już tłumaczę ...

Maksymalnym poziomem do zdobycia będzie coś około 110 nie więcej. Z racji, że serwer jest typu 'Hard' no to będzie trzeba expić.

Bez tego się nie obejdzie %5E%5E.png Client będzie odchudzony jak najbardziej to możliwe, żeby nie zajmował 800 mb+

Wychodzą teraz nawet po 1,5 GB+  o.O Jak dla mnie jest to wgl nie potrzebne. Serwery są zawalone jakimś niepotrzebnym syfem.

W sklepach będą dostępne do kupienia za walutę serwerową 'Yang' wszystkie przedmioty, które wcześniej spotykaliście tylko w IS B) 

Czyli o eq będzie dosyć łatwo :)

No dobra skoro przedmioty z IS będą u NPC to jak serwer zarobi na opłacenie maszyny ?  :s 

Jedynymi przedmiotami, których nie zobaczycie u handlarzy są:

-Pierścień Doświadczenia

-Rękawica Złodzieja

-Ulepszacze na Epiki

Te 3 podstawowe rzeczy będą najbardziej cenne w grze :)

Wiadomo. Z czasem możemy też dodać kilka unikatowych wierzchowców / petów i innych pierdół ale na chwile obecną wgl o tym nie myślę.

Jakie Systemy zobaczymy w grze ?

-System Kostiumów  :pls: 

*Nie będzie tutaj żadnych pasów / run / szarf czy cholera wie czego. Serwer ma być porównywalny do klasyka sprzed lat!  :) 

Oczywiście bez reklamy się nie obejdzie. To będzie prawdopodobnie najtrudniejszy etap w rozwoju serwera.

Wiadomo. Każda osoba, która wydaje swój serwer na światło dzienne pragnie ujrzeć jak najwięcej graczy.. takie jest też moje założenie!  :D

Czekam na jakieś propozycje i ogólnie o opinię  :) 

Opublikowano

Nie ma prawa bytu ulepki na epiki w is :lenny: :lenny:

Najlepszym serwerem pvp był ProMT2 i zostanie on w mojej pamięci na zawsze. Mogłeś mieć każdą klase z full eq (przed tym jak deco'wi pojebalo się w głowie od hajsu i zaczął dodawać mase is'u). Tam liczyła się taktyka i umiejętność grania na tym serwerze. Pozdrawiam starą ekipe ;) Jak masz już coś stawiać to myśl o tym. Pamiętam bardzo dobrze ten serwer więc jestem w stanie go odtworzyć.

Opublikowano

Jeśli ktoś ma dobry pomysł na serwer, to go po prostu robi, a nie próbuje przedyskutować na mpc opisując go w tak chaotyczny sposób.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Nie ma prawa bytu ulepki na epiki w is :lenny: :lenny:

Najlepszym serwerem pvp był ProMT2 i zostanie on w mojej pamięci na zawsze. Mogłeś mieć każdą klase z full eq (przed tym jak deco'wi pojebalo się w głowie od hajsu i zaczął dodawać mase is'u). Tam liczyła się taktyka i umiejętność grania na tym serwerze. Pozdrawiam starą ekipe ;) Jak masz już coś stawiać to myśl o tym. Pamiętam bardzo dobrze ten serwer więc jestem w stanie go odtworzyć.

Muszę poszperać na temat ProMt2. Pamiętam że kiedyś grałem i o ile dobrze pamiętam to była płatna rejestracja +/- 2 zł ale było warto :D 

Pamiętam że był pod Pvp ale jak dokładnie wyglądał od srodka to nie mogę sb przypomnieć ;)

Jeśli ktoś ma dobry pomysł na serwer, to go po prostu robi, a nie próbuje przedyskutować na mpc opisując go w tak chaotyczny sposób.

:((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...