Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Od razu zaznaczę, że jest to nietypowy temat więc przepraszam jakby dział był nieodpowiedni ...

Chciałbym, aby ktoś trzymał moje postacie (3 do 5 na servie HELIOS) u siebie na komputerze 24/7 .

Co proponuję :

Będę taxował wiz/bardem na 97 lvl-u nukera na 65 do ok. 85 potem planuję jakieś taxi . Jeśli weźmiesz moje chary do siebie na komputer będziesz mógł dołączyć do taxi wizem , a potem i nukerem ZA DARMO .

Posiadam konto sbot . Możemy je aktywować i płacić 50:50 abonament . Ja korzystałbym z tych 3-5 slotów , reszta dla Ciebie.

Ew. jakiś gold etc. (do negocjacji)

ps. postacie NIE MAJĄ premki itp. i nie będą jej mieć - po prostu nie stać mnie na płacenie 50zł miesięcznie .

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Witam ,

Od razu zaznaczę, że jest to nietypowy temat więc przepraszam jakby dział był nieodpowiedni ...

Chciałbym, aby ktoś trzymał moje postacie (3 do 5 na servie HELIOS) u siebie na komputerze 24/7 .

Co proponuję :

Będę taxował wiz/bardem na 97 lvl-u nukera na 65 do ok. 85 potem planuję jakieś taxi . Jeśli weźmiesz moje chary do siebie na komputer będziesz mógł dołączyć do taxi wizem , a potem i nukerem ZA DARMO .

Posiadam konto sbot . Możemy je aktywować i płacić 50:50 abonament . Ja korzystałbym z tych 3-5 slotów , reszta dla Ciebie.

Ew. jakiś gold etc. (do negocjacji)

ps. postacie NIE MAJĄ premki itp. i nie będą jej mieć - po prostu nie stać mnie na płacenie 50zł miesięcznie .

Moja rada napisz to tutaj

To jest ukryta treść, proszę

w odpowiednim dziale.Tylko nie pisz nic o Bocie, i kilku charach bo zaraz jakiś legit się czepi.

Opublikowano

Jedna ci moge wziasc bo sam gram na heliosie a tak sie dobrze sklada ze mam nukera 65lvl. Tylko jest maly problem ze w domu nie ma mnie od 7 do 18

Opublikowano

ok napisz na PM no i jeszcze jedno : jakoś musisz mi dać gwarancję, że mi nie gwizdniesz z wiza seta itp. (od razu mówię, że nie uwierzę na "słowo honoru" ;P )

ps. jeśli tylko jedną to dziękuję - albo wszystkie i ew. jesteś gotowy na większą ilość np. 3-7 albo nic

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

ok napisz na PM no i jeszcze jedno : jakoś musisz mi dać gwarancję, że mi nie gwizdniesz z wiza seta itp. (od razu mówię, że nie uwierzę na "słowo honoru" ;P )

ps. jeśli tylko jedną to dziękuję - albo wszystkie i ew. jesteś gotowy na większą ilość np. 3-7 albo nic

Tylko jak Cie okradną to nie żal się na forum.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tylko jak Cie okradną to nie żal się na forum.

nie ma problemu

oftop:

Gościu z innego forum (nie polskiego) mówi ,że na 1mb/s necie pociągnie ok.30 kont +++ możliwe to ???

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Jeżeli mu komp wytrzyma to teoretycznie tak.

To do gry mmo już neta nie trzeba xD ?

LifeSro

FusionRoad

Admin Cienia
Opublikowano

Jeden silkroad bierze max 0.5kb wysyłania więc ja tu nie widze jakichś limitów. Chyba że odpalenie 21kont max przez ograniczenie joya?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

w sumie wiekszoc zalezy od kompa u mnie po odpaleniu 6 juz zaczyna padac ( a mam neta 6mb/s)

Czyli nikt dokładnie nie zmierzył ? Dodam, że na razie mam słabego kompa więc nie mogę nic sprawdzić (a mam internet wimax od netii 1mb/s a wysyłanie ok. 126 albo 256 nie wiem dokładnie ...

D&G chyba żartowałeś , bo jakoś mi się nie chce wierzyć... jakby ktoś mógł choć przybliżone zużycie neta przez silkroad-a to byłbym bardzo wdzięczny.

ps. Kupuję niedługo nowy komputer z i3 więc spokojnie te 10 udźwignie jak nie więcej ...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Czyli nikt dokładnie nie zmierzył ? Dodam, że na razie mam słabego kompa więc nie mogę nic sprawdzić (a mam internet wimax od netii 1mb/s a wysyłanie ok. 126 albo 256 nie wiem dokładnie ...

D&G chyba żartowałeś , bo jakoś mi się nie chce wierzyć... jakby ktoś mógł choć przybliżone zużycie neta przez silkroad-a to byłbym bardzo wdzięczny.

ps. Kupuję niedługo nowy komputer z i3 więc spokojnie te 10 udźwignie jak nie więcej ...

Nie lepiej kupić nowego PC i wtedy robić taxi? Bo tak masz ryzyko kradzieży.

Opublikowano

Jak kupujesz kompa to looz. dasz rade.

ale dziwi mnie jedno.. czemu jak masz sbota nie odpaliles tych twoich noob charow na clientlessie?

sygna1o.jpg

Opublikowano

Lepiej zainwestować w AMD Athlon x3, odblokowac sobie 4 rdzen, i podkręcic:P. Bardziej przyszlosciowe:D

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Admin Cienia
Opublikowano

Żartem było raczej pytanie ile Kb pobiera silkroad..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Żartem było raczej pytanie ile Kb pobiera silkroad..

po prostu nie wiedziałem , mam słabego neta i tyle.

A co dziala juz CL w sbocie bo o ile wiem to nie

tak nazywa się to sbot AC o ile dobrze pamiętam...

Jak kupujesz kompa to looz. dasz rade.

ale dziwi mnie jedno.. czemu jak masz sbota nie odpaliles tych twoich noob charow na clientlessie?

Odpalałem po 3 chary i się tak cięło, że często trzeba było restart robić ( a jak był DC to tylko 1 silka na raz mogłem uruchomić jak były 2 to już słabo ... )

Nie tkwił problem z clientlessie tylko w logowaniu (wszystkie pojedynczo) teraz mam nowy internet i będę kupował nowy komputer niedługo .

LifeSro

FusionRoad