Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mam siły

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam.

Normalnie gram sobie rankeda i co?

5 polaków

już na początku gry flame, ciągle flamy wyszedłem z gry bo nie wytrzymałem.

Lol w nizszych dywizjach to jest koszmar.

Może i zasługuje na silver ale dlaczego w silverze są takie titled osoby.

Opublikowano

Graj na EU West, polecam. Poziom gry wyższy (szczególnie zauważalne na poziomie diamentu), może i RP są droższe - jednak brak życzeń "zdechnięcia na raka" jest bezcenny :P

Opublikowano

Oni przynajmniej grali do końca a Ty się poddałeś i wyszedłeś, lepszy flamer niż afk. Według mnie powinieneś spaść do brązu. Nie wczuwaj się tak w ten czat i graj swoje. Jak przypadkowa osoba na ulicy powie Ci, że jesteś głupi to idziesz się powiesić czy olewasz to? To, że masz Polaka w teamie nie oznacza, że jest idiotą, możę Ci grę wykerować, miej troche bardziej pozytywne nastawienie.

Opublikowano

Oni przynajmniej grali do końca a Ty się poddałeś i wyszedłeś, lepszy flamer niż afk. Według mnie powinieneś spaść do brązu. Nie wczuwaj się tak w ten czat i graj swoje. Jak przypadkowa osoba na ulicy powie Ci, że jesteś głupi to idziesz się powiesić czy olewasz to? To, że masz Polaka w teamie nie oznacza, że jest idiotą, możę Ci grę wykerować, miej troche bardziej pozytywne nastawienie.

I tak u mnie był już jeden afk. Enemy nas jechali, odinstalowałem lola, poprostu muszę chwile odpoczać od tego całego  lola.

­

Opublikowano

Graj na EU West, polecam. Poziom gry wyższy (szczególnie zauważalne na poziomie diamentu), może i RP są droższe - jednak brak życzeń "zdechnięcia na raka" jest bezcenny :P

dokładnie, też gram na west i baardzo mało polaków jest(albo są ale się nie ujawniają) 

ogólnie cisza i spokój, fajni ludzie

-

autorowi polecam zrobić nowe konto(zwłaszcza że teraz tak szybko się expi) i  niech zobaczy gdzie jest lepiej bo szkoda nerwów

Opublikowano

dokładnie, też gram na west i baardzo mało polaków jest(albo są ale się nie ujawniają) 

ogólnie cisza i spokój, fajni ludzie

-

autorowi polecam zrobić nowe konto(zwłaszcza że teraz tak szybko się expi) i  niech zobaczy gdzie jest lepiej bo szkoda nerwów

Już tak nie malujcie tego EUW jakby był to jakiś paradise bo też sporo gówna jest, mniej ale dalej jest sporo. 

Opublikowano

I tak u mnie był już jeden afk. Enemy nas jechali, odinstalowałem lola, poprostu muszę chwile odpoczać od tego całego  lola.

­

Nawet w 4 da rade ugrać grę, ale nawet jeśli przegrasz to 20 i surr, grasz nexta. Po co zaczynasz grę jak chcesz wyjść? Wyszedłeś i będziesz się wku*wiał bo przed meczem 20 minut czekać trzeba. Odinstalowałeś, będziesz sie wku*wiał, bo przy instalacji będzie to długo trwało, pogratulować. Popracuj trochę nad swoją psychą, bo robisz podobnie do nich, ale ty afkujesz a nie flejmisz. Zajmij się sobą a nie patrzysz na innych, pomagaj im ale nie pisz ani nawet nie czytaj tego czatu po wejściu do gry. Na początku miałem podobne podejście do gry co ty i też nie miałem ochoty na LoL'a, ale granie na wyjebce jest lepsze. Nawet nie zauważyłem jak mi dywizja sporo podskoczyła od kiedy tak gram.

Opublikowano

Proszę Cię... na każdym serwerze jest to samo tylko w języku serwerowym, co za różnica czy ktoś Ci napisze "Zdechnij na raka" czy "die by cancer"? I nie pitol, że EUW jest jakieś super duper, bo gram na EUW, EUNE i TR, wszędzie ale to wszędzie jest to samo. I ten "wyższy" poziom gry jest zauważalny w okolicach d1 jak już, czyli tam gdzie jakieś 99,9% forum nigdy nie dojdzie i nie jest to obrażanie, lecz stwierdzenie faktu. (sam d1 nie mam)

KpcePpi.png

Opublikowano

To samo, lecz moje nastawienie wzięło się od "niechcenia". Miałem przerwę w grze na około pół roku, po tylu wchodzę do gry i patrzę mam bana perma. Przez pół roku ktoś grał na moim koncie ( aha ), a Rito nie chce zobaczyc nawet IP i mi nie odbanują ( aha ). Zrobiłem nowe konto, ale tak niechętnie, że sam stałem się takim polaczkiem. Odinstalowałem i koniec, zrób sobie przerwę od LoLa na pół roku, może trochę więcej, odpocznij i znów zacznij grać, z powiewem świeżości.

Opublikowano

Serio... Oni flamią a Ty rage quit? Damn u suck...

Whatever xD Koles, na flame jest jest taki cheat, nazywa się mute, dosłownie niweluje flame od zera, w dodatku darmowy...

Umyślne wyjście z gry po trzech razach powinno być karane permem. Są sytuacje, braku prądu, czy innych losowych, dlatego do 3 razy sztuka na sezon i ban.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

to nie graj w lola bo i tak bana dostaniesz i napiszesz forum nie nawidze tej gry dostalem bana za flame a ja nic nie robilem ...

Opublikowano

Graj na EUNE, płacz o polaczków.
Polecam server zachodni, 0 polaków, 0 greków i innego gówna, spokojna gra w większości przypadków, i spokojne wybijanie się z ludźmi, którzy rzeczywiście grają by wygrać, a nie wkurwiać i wyzywać innych.

Opublikowano

Na eune to normalka. Zauważalnie nalot takich ludzi jest przy expieniu nowego konta i na niższych dywizjach. Expie smurfa i wczoraj miałem 3 polaków w teamie (mid, top, jungle), mieliśmy nalot co parę minut, przegrywaliśmy linię na bocie, mój support poprosił o gank a koleś z topa pisze do junglera "pierdol ich, nie pomagaj" także tego... xD Później się okazało, że ten sam koleś wygrał grę bardem. W następnej grze znowu miałem kilku polaków i znowu inny koleś katą wygrał grę. To są pojedyncze przypadki, bo zazwyczaj jest flame od pierwszych minut i albo afk albo podkładanie się. Z tym nie wygrasz

Opublikowano

Ja tam bym chętnie popisał z takimi ludźmi, bo wolałbym czerpać przyjemność z gry niż się denerwować. Mutowanie innych i wychodzenie z gry to słaba opcja. Granie tylko dla dywizji też na dłuższą metę nie jest dobre, bo co to za gra gdzie masz zero funu, a przy tym przegrywasz. Jak ktoś Cię flejmuje albo mówi o kopulacji z Twoją matką, to nie ma się czym przejmować, bo każdy się tutaj czuje bardzo anonimowy xD i przepychanki słowne dla graczy LoLa to chleb powszedni i należy o tym pamiętać. :v

Opublikowano

Mutuj i graj bo kurwicy dostaniesz jak zaczniesz się tyrać z dwunastolatkiem a jak nie to przechodź na EUW tam mniej tych jebanych raków jest.

Opublikowano

Graj na EUNE, płacz o polaczków.

Polecam server zachodni, 0 polaków, 0 greków i innego gówna, spokojna gra w większości przypadków, i spokojne wybijanie się z ludźmi, którzy rzeczywiście grają by wygrać, a nie wkurwiać i wyzywać innych.

Jak mozesz polakow nazywac gownami? Usiadz przy rodzinnym obiedzie i wyzwij wszystkich od gowien i wyjezdzasz do szkopow za zachod, bo tam lepsze zycie jest i lepsi ludzie.

A co do tematu, to troche dystansu by sie przydalo. Kazdy chce byc w diamencie ale tam sie dostaja tylko nieliczni. Na nizszym elo juz jest taka atmosfera, bo kazdy mysli, ze stac go na wiecej a w wielu przypadkach jest to nieprawda. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...