Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warsztat klucze

Dygo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co trzeba zrobić, aby dostać odłamek klucza? Jest jakieś maksimum?

Opublikowano

Grać,nie ma

Coś więcej? Na początku 4 razy dostałem za rangę A a teraz nic.

Opublikowano

Za przegrane i range D- też jest szansa na odłamek?­

Raczej chyba tylko za wygrane i raz ci daje a raz nie. 

Opublikowano

Raczej chyba tylko za wygrane i raz ci daje a raz nie. 

Czyli jeśli wygram i nikt w teamie nie dostanie S to i tak szansa na key jest?

­

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Wygrywanie gier = szansa na klucz, wygrywanie gier w premade zwiększa szansę na otrzymanie klucza. Nic nie jest napisane, że ocena liczy się do dropu kluczy.  (nie mylić ze skrzynkami).

Nie, za przegrane nie daje. Ranga nie ma znaczenia.

Opublikowano

ja tak rozkminiłem te klucze : z każdym kolejnym kluczykiem masz mniejszą szansę na drop następnego ( potwierdzone info od riot ) zeby zapobiec botom farmerom itp itd, dajmy na to ze kazdy kluczyk zmniejsza szanse na drop nastepnego o 5%, w tymco 7 dni do puli dodawane jest 20% wiecej szans na dropniecie kluczyka zeby uzupelniac szanse = nie bedzie botow, nie bedzie farmerów, zawsze w końcu otworzysz swoje skrzynki i nie ma co sie martwić wszystko jest tak przemyślane żeby to sie rozkładało w czasie a nie że w jeden dzien 20 kluczy dropniesz ^^

16k7y4p.png

Opublikowano

ja tak rozkminiłem te klucze : z każdym kolejnym kluczykiem masz mniejszą szansę na drop następnego ( potwierdzone info od riot ) zeby zapobiec botom farmerom itp itd, dajmy na to ze kazdy kluczyk zmniejsza szanse na drop nastepnego o 5%, w tymco 7 dni do puli dodawane jest 20% wiecej szans na dropniecie kluczyka zeby uzupelniac szanse = nie bedzie botow, nie bedzie farmerów, zawsze w końcu otworzysz swoje skrzynki i nie ma co sie martwić wszystko jest tak przemyślane żeby to sie rozkładało w czasie a nie że w jeden dzien 20 kluczy dropniesz ^^

Czyli taki byl plan Rito Games - zmniejszmy drop i niech frajerzy kupują klucze. feelsbadman

Opublikowano

Im więcej kluczy (odłamków) zdobywasz, tym wolnie one dropią. Tak samo jak z levelami, na pierwszych potrzebujesz z 3-4 gier by wbic level, ale juz gdzies na20 levelu potrzebujesz z 20 gier, tak samo z kluczami. Licznik ten resetuje sie co miesiac, razem ze skrzynkami. W party (premade) dropi sie je szybciej, polecam czas grupowy HEXTECH gdzie ludzie dodaja sie do party by farmic skrzynki/klucze.

Opublikowano

Im więcej kluczy (odłamków) zdobywasz, tym wolnie one dropią. Tak samo jak z levelami, na pierwszych potrzebujesz z 3-4 gier by wbic level, ale juz gdzies na20 levelu potrzebujesz z 20 gier, tak samo z kluczami. Licznik ten resetuje sie co miesiac, razem ze skrzynkami. W party (premade) dropi sie je szybciej, polecam czas grupowy HEXTECH gdzie ludzie dodaja sie do party by farmic skrzynki/klucze.

Damn, ja dopiero wydropiłem 5 kluczy i od 7 gier już nic nie leci, pozostało 7 fragmentów! Let's go boyz!

Opublikowano

Czyli taki byl plan Rito Games - zmniejszmy drop i niech frajerzy kupują klucze. feelsbadman

Mogli nie dodawać warsztatu ciekawe co byś wtedy mówił jak by tak klucze dropily co mecz to oni by zbankrutowali ale nie daj palec a weźmie całą rękę ...

Opublikowano

No to chyba logiczne, że właśnie specjalnie to zrobili, by mieć hajsy na frajerach :D

Ogólnie w c**j biedny ten warsztat, w szczególności kiedy sie wczesniej grało w Smite, który ma w c**j więcej, i o wiele lepiej wykonane takie rzeczy.

Opublikowano

No to chyba logiczne, że właśnie specjalnie to zrobili, by mieć hajsy na frajerach :D

Ogólnie w c**j biedny ten warsztat, w szczególności kiedy sie wczesniej grało w Smite, który ma w c**j więcej, i o wiele lepiej wykonane takie rzeczy.

Lepiej wykonane, bo? Mi się podoba ten warsztat. Jest trochę zabawy z otwieraniem tych skrzyneczek. Co do kluczy -> kupując je za rp i tak wychodzimy na plus. ;) Kosztują raptem 120 rpków. Moim zdaniem o wiele bardziej opłaca się kupić same kluczyki do wcześniej wydropionych skrzyneczek, niż kupować np. gifty. Oczywiście najbardziej opłaca się je wydropić, ale ja ktoś nie jest w gorącej wodzie kąpany to nie będzie miał z tym problemu i grając sobie wydropi te 3x4=12 fragmentów kluczy. Bo jak widzę tutaj każdy chce mieć wszystko na już. Jaka to by była frajda jakby w pierwszym tygodniu 12 kluczyków poleciało? Musi to się jakoś rozkładać na cały miesiąc. 

Opublikowano
Keys, perhaps unsurprisingly, open chests. Key fragments will sometimes drop after victory in any matchmade game mode--unlike chests, you can earn keys in ARAM or Twisted Treeline. Three key fragments can be forged into a single key; you can also purchase keys through the store for RP. Key fragments drop a little more frequently when you play with friends!

Podsumowujac - fragmenty kluczy dropia tylko po wygranej. Dropia czesciej jesli gracie premade. i z kazdym kolejnym meczem masz mniejsze prawdopodobienstwo na drop 

Opublikowano

Mogli nie dodawać warsztatu ciekawe co byś wtedy mówił jak by tak klucze dropily co mecz to oni by zbankrutowali ale nie daj palec a weźmie całą rękę ...

Jakby tego nie dodali nic bym nie mówił, żył bym tak jak żyje i bym spał po nocach tak jak śpię, w żadnym momencie nie napisałem nic w stylu że ten cały warsztat to jakieś gówno, wiadomo że to cześć ich marketingu, fajny pomysł, zyskujemy jak i my jak i Riot tylko po prostu trudno te fragmenty wydropić, to była tylko opinia. Rozwaliło mnie to "daj palec a weźmie całą rękę" bo jak na razie ani palca nie dostałem, bo żadnego skina z tego nie mam jak na razie, i tak w ogóle to mi to bardzo zwisa bo skin który mi się podoba sam sobie mogę kupić.  

Opublikowano

Jak się aktywuje skórkę na 7 dni to ona później przepada, czy wraca do warsztatu i można ją za esencje ulepszyć do trwałej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...