Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naklejki z MLG, Ktore kupować zeby zyskać.

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam otóż 2 pytania i prosiłbym o w miarę szybką pomoc. Mianowicie pierwsze pytanie to które naklejki kupować żeby zyskać trochę chce na to przeznaczyć a dokładniej prawie 270 euro. A drugie pytanie czy da się kupować więcej niż 1 naklejkę na 1 transakcje? bo teraz jak patrzyłem to nie ma tego + żeby zwiększyć liczbę naklejek do kupna

Opublikowano

Nigdy nie wiadomo jak to będzie z cenami ale na podstawie poprzednich dużych turniejów można stwierdzić ze całkiem opłacalny jest zakup autografów tych topowych zawodników. Również warto się zastanowić nad kupnem tych naklejek które ładnie wyglądają. Ja osobiście zastanawiam się nad kupnem naklejek: Splyce, Cloud9, Team Liquid, Fnatic, Navi, Vp, Envy. 

49yxrs.png

Opublikowano

Zaczynając słowami wstępu:Major jak każdy inny, zarobek x5 minimalny przy dobrej inwestycji.Jak dobrze zainwestować?Po analizie naklejek sądzę, że pewniaki to:-Drużynowe: Splyce, Faze, C9-Autografy: ScreaM, KennyS, Dosia-Inne: autografy oraz naklejka drużyny GambitDlaczego takie naklejki?1. Splyce - bardzo ładna naklejka oraz drużyna której może być to ostatni Major.2. FaZe - naklejki ich po 2-5 miesiącach będą sporo warte, na te barwy ostatnio jest Hype.3. C9 - młode chłopaki, każdy ich lubi i naklejki ich zawsze są pewne.4. ScreaM - największy pewniak, jego naklejki zawsze drogie, ma swoje grono fanów, którzy płacą nie małe kwoty za jego autografy na broniach.5. KennyS - Legenda snajpy, może ostatnio nie jest w formie, lecz przez swoje wcześniejsze akcje zdobył wiele fanów, dodatkowo naklejka z nawiązaniem do jego AWP jest bardzo ładna.6. Dosia - Dosia x God :D7. Gambit Gaming - nie spodziewam się aby zaszli daleko, lecz naklejki po 6miesiącach będą troszkę warte, polecam sprzedać przed dreamhackiem gdy będzie informacja że się nie dostali.Mój wybór według ilości zakupionych naklejek:- ScreaM- FaZe- Gambit- KennyS- Splyce- Dosia- C9Oczywiście jest to moje zdanie, nikt nie musi kupować tego co ja, lecz w tamtym roku zarobiłem x9 tego co zainwestowałem!Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...