Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam prywatnych haxów

Major727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupic prywatne haxy aby valv nie wykryl ( wiem wiem ze vaca mozna dostac przez overwatcha wiem ze trzeba sie kryc) Podajcie link czy cos - najlepiej jakby to byl polak ;) latwo by bylo sie dogadac ;)

Opublikowano

­

Mam zamiar kupic prywatne haxy aby valv nie wykryl ( wiem wiem ze vaca mozna dostac przez overwatcha wiem ze trzeba sie kryc) Podajcie link czy cos - najlepiej jakby to byl polak ;) latwo by bylo sie dogadac ;)

k7c na ratzone jedyne co możesz dostać to ov

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

­

k7c na ratzone jedyne co możesz dostać to ov

Wez mi podaj linka bo wogule nwm o co ci chodzi. podaj link do haxa

Opublikowano

No i kolejna osoba będzie psuła grę :) Ta gra to już schodzi na psy!

Przeczytaj nazwę tego forum i zastanów się po co zarejestrowałeś się tutaj. 

Opublikowano

@up minecraft players community, cos nie tak?

a tak na serio od dawna to juz jest multiplayers community, a nie cheaters :v wiec?

Opublikowano

na csgohacked są... ale i tak dostaniesz vaca i po problemie :) kazdy dostaje vaci... znam typa co utrzymal sie miesiac na wh :D a wrzucal ss'y na konto z odpalonym wh, przez ten czas z zwyklego kalacha wbil supreme no ale kazdy w koncu dostaje...i dostal... :D

Opublikowano

Ja i mój kolega mamy prywatnego czita i poszukujemy testerów :) Czit jak do tej pory jest nie wykrywalny i prawdopodobnie tak zostanie :) Jak coś to pisz PW po więcej szczegółów :) 

Opublikowano

xenovia.pl

swietny aimbot i triggerbot, do legit grania, ten hax poprostu wymiata na sup+

uwaga nie dla goldzikow

Co masz na mysli 

Mowiąc UWAGA NIE DLA GOLDZIKOW ?

Opublikowano

xenovia.pl

swietny aimbot i triggerbot, do legit grania, ten hax poprostu wymiata na sup+

uwaga nie dla goldzikow

Co masz na mysli 

Mowiąc UWAGA NIE DLA GOLDZIKOW ?

bo goldy to idioty i nie umieja sie kryc a potem maja bol dupy ze maja vaci.. xD

Opublikowano

­

Oj oj nieładnie  <.< . Lepiej się naucz grać bo granie na haksach nie sprawia radościi , a tylko zmarnujesz ludziom grę.

Tak czy siak pamiętaj by po wszystkim iść do spowiedzi !

Do zobaczenia na owerachu u izaaka ! 

Momento Mori

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...