Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pascal and Polaris

hubi250

1. 1. Czy czekać Na Polaris i Pascal

• Oczywiście, będą dużo lepsze od obecnych !!
      0
    • Nie , nie ma dużej różnicy
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Czy wiadomo za jaki czas wyjdą kary graficzne Pascal , Polaris ze średniej półki (zastępcy GTX 970, R9 390)

2.Czy opłaca się na nie czekać czy kupować zestaw z GTX 970 lub R9 390 ?

3.Czy będą sporo mocniejsze od obecnych ? Chodzi o granie w najnowsze gry 

Coś może wiecie o nich ? Do powiedzenia 

Za wszystkie odpowiedzi daje like :D

Z góry dzięki wszystkim co starali się pomóc ;)

Opublikowano

Ty raczej potrzebujesz wróżki z TVNu a nie informatyka. Skoro masz czas na pisanie takich tematów, to i masz czas, żeby poczekać aż wyjdą nowe karty, to przecież na logikę kurna. Przecież nie po to się wypuszcza nowy produkt, żeby był gorszy...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ty raczej potrzebujesz wróżki z TVNu a nie informatyka. Skoro masz czas na pisanie takich tematów, to i masz czas, żeby poczekać aż wyjdą nowe karty, to przecież na logikę kurna. Przecież nie po to się wypuszcza nowy produkt, żeby był gorszy...

A czyli mam czekać na coś co może wyjść nawet za 2 lata nie wiedząc i tym ^^^

A to czy lepszy chodziło mi o to że w takiej cenie czy będzie się opłacało tyle czekać bo może być nie wiele lepsze 

Mogłeś wgl si nie wypowiadać przeżył bym bez twoich mądrości ......

Średniopółkowe zapewne będą szybsze i tyle. W każdym razie najmocniejsze jednostki mają być rozszerzane DO 32GB pamięci.

Bo nie znam się a jak będą szybsze to dużo to da żeby na nie tyle czekać 

A kiedy mogą mniej więcej wyjść ? Bo chyba jakaś może nie dokładna ale za planowana data jest ?

Opublikowano

Wystarczyło wpisać 3 słowa w google, żeby się dowiedzieć, że nie trzeba czekać na nie 2 lata. Wystarczyło wpisać 3 słowa w google, żeby zobaczyć jaki stosunkowo jest przyrost wydajności pomiędzy wcześniejszymi generacjami. Nawet gdyby nie były zauważalnie lepsze, to zawsze sklepy lekko spuszczają z ceny starsze modele, do tego do nowych serii kart graficznych zawsze są dorzucane pierdoły typu 3 dodatkowe gry za free. http://www.purepc.pl/karty_graficzne/nvidia_pascal_premiera_kart_graficznych_podczas_computex_2016

436951440626370320491.png

Opublikowano

A czyli mam czekać na coś co może wyjść nawet za 2 lata nie wiedząc i tym ^^^

A to czy lepszy chodziło mi o to że w takiej cenie czy będzie się opłacało tyle czekać bo może być nie wiele lepsze 

Mogłeś wgl si nie wypowiadać przeżył bym bez twoich mądrości ......

Średniopółkowe zapewne będą szybsze i tyle. W każdym razie najmocniejsze jednostki mają być rozszerzane DO 32GB pamięci.

Bo nie znam się a jak będą szybsze to dużo to da żeby na nie tyle czekać 

A kiedy mogą mniej więcej wyjść ? Bo chyba jakaś może nie dokładna ale za planowana data jest ?

Nie wiem o ile mają być szybsze więc ciężko stwierdzić. A na rynku przeznaczonym dla zwykłych szaraków mają się pojawić na przełomie czerwca/lipca.

KpcePpi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...