Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAKA PREMKA !

fishkill1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam do wykorzystania 150zł PSC planuje zakup premki lecz nwm co wybrać dozbierać do is6/t34 lub innego czy kupić cdc albo t26e3

chodzi mi głównie do zarabiania kredytów :)

Opublikowano

Cześć

To zależy jak grasz i czy posiadasz konto premium

FV4202 (P)- Nie polecam czołgu, trze już ogarniać grę, tani porównując do innych czołgów (118 zł)

M4A1 REVALORISÉ- Działo ma przeciętne. Czołg wnerwiający w graniu, miękki. (116 zł)

112- Pancerz przeciętny, działo też takie sobie oraz niecelne. (188 zł)

LÖWE- Wolny, nieraz stoi w płomieniach, dobre działko (188 zł)

T34- Wolny, słaby obrót kadłuba, niecelne działko, drogie pociski, bardzo dobra penetracja, twarda wieża, duże obrażenia, dobre opuszczanie działa (185 zł)

FCM 50 T- Miękki, mobilny, w miarę działko, tanie naboje,  (182 zł)

IS-6 - Słaba penetracja oraz nie najlepsza celność, dobry pancerz, dobre obrażenia, uniwersalny (181 zł)

T-34-3 - drogie naboje, niecelne działko, szybki, duże obrażenia, wieża czasem odbija (170 zł)

AMX CHASSEUR DE CHARS - Miękki, mobilny, szybki, dobre działo, dobra pena, dobra celność, dobre opuszczanie działa  (120 zł)

PANTHER MIT 8,8 CM L/71 - Miękka, duży czołg, mobilność średnia, celne działo, tanie naboje (118 zł)

T26E4 SUPERPERSHING- wolny, miękki właz dowódcy, mało penetracji, twardy (kadłub), tanie naboje  (117 zł)

Moja opinia, resztą czołgów VIII nie grałem, więc nie mam opinii.

Jeżeli grasz z kontem premium to polecam: T34, IS-6, LÖWE

Jeżeli grasz bez konta premium to polecam: T26E4 SUPERPERSHING, PANTHER MIT 8,8 CM L/71, AMX CHASSEUR DE CHARS, FCM 50 T

Reszta czołgów taka sobie

Pomyśl sobie też jakich czołgów i jakiej naci masz najwięcej, bo zawsze czołg premium jest dobry do expienia załogi

Opublikowano

Moim zdaniem (zaznaczam, moim zdaniem!) są tylko 3 sensowne wybory:

IS-6

T-54 prot.

CDC

Każdy ma inne zalety i wady, każdy jest bardzo dobry. Wybierz ten co Ci najbardziej odpowiada. 

Opublikowano

gram z premium i chodzi mi tylko i wyłacznie o zarabianie :D

Jeżeli tak to 

-IS-6

-CDC

-T34

Na T34 trzeba mieć już jakąś załogę i od razu moduły mu zamontować, bo bez tego jest okropny.

Opublikowano

Fcm, cdc 

Bierz coś z tych. 

Jeżeli tak to 

-IS-6

-CDC

-T34

Na T34 trzeba mieć już jakąś załogę i od razu moduły mu zamontować, bo bez tego jest okropny.

T34 ? To jest g****o

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Fcm, cdc 

Bierz coś z tych. 

Jeżeli tak to 

-IS-6

-CDC

-T34

T34 ? To jest g****o

Nie każdy potrafi grać czołgiem bez pancerza, z dobrą mobilnością. Dla słabszego gracza znacznie lepszym rozwiązaniem będzie is-6, który wybacza sporo błędów. Widać na randomach czasem czerwonych graczy pędzącym cdc'kiem czy fcm'em jakby to był lt :P.

Co do T34, zgadzam się. 

Opublikowano

a co powiecie na temat nowego czołgu warto go kupić ? bo z tego co słyszałem to dobrze zarabia potrzebuje czołgu tylko i wyłącznie pod zarobek 

Opublikowano

a co powiecie na temat nowego czołgu warto go kupić ? bo z tego co słyszałem to dobrze zarabia potrzebuje czołgu tylko i wyłącznie pod zarobek 

Podobno bardzo dobry, ale często na początku jest hajp na nowy czołg, który potem opada. Jeśli lubisz tego typu czołgi to możesz brać. 

Opublikowano

Jeśli chodzi o FV4202 to tak jest dobry. Jeśli grałeś choć raz jego "starą" linią to powinieneś ogarniać nim grę ,jeśli jednakże nawet nie doszedłeś do centuriona I to nie masz po co go brać, gdyż czołg jest "trudny" w graniu. Zarobki na nim to za 3k dmg bez strat własnych +/- 120k

Opublikowano

Jeśli chodzi o FV4202 to tak jest dobry. Jeśli grałeś choć raz jego "starą" linią to powinieneś ogarniać nim grę ,jeśli jednakże nawet nie doszedłeś do centuriona I to nie masz po co go brać, gdyż czołg jest "trudny" w graniu. Zarobki na nim to za 3k dmg bez strat własnych +/- 120k

3k tym czołgiem to bardzo udana bitwa. To nie jest is-6, żeby po 3k wbijać w każdej bitwie, a co dopiero takim fv strzelającym po 200, którym nie można samemu flanki trzymać. 

Opublikowano

3k tym czołgiem to bardzo udana bitwa. To nie jest is-6, żeby po 3k wbijać w każdej bitwie, a co dopiero takim fv strzelającym po 200, którym nie można samemu flanki trzymać. 

Nie dość że pluje po 5 sekund to 3k dmg to "bardzo udana bitwa". Słyszysz siebie? Grałeś centkiem I i 1/7. Na tych czołgach 3k dmg robi się co bitwę( nieważne czy wygrana czy przegrana) i pomimo że choćby I ma rld 6.9s to i tak szybko się dmg nabija. FV4202 jest od niego lepszy pod względem czasu ładowania co oznacza że te wyniki jest łatwiej kręcić. Niewiem jak ty tymi czołgami grałeś/grasz ale 3k dmg to minimum w bitwie

Opublikowano

On ma reaload 5 sekund o0? Jak widziałem go na randomach, dla mnie to był wolny med bez pancerza, a działko nie na tyle op, żeby samemu wygrać bitwę. Nie mam tego tanka, a Centurionami grało mi się miodnie, jednak fv (Xt) nie przypadł mi do gustu. Nie wiem, z tych czołgów co znam, imo są lepsze rozwiązania, jednak jak kto lubi.

Opublikowano

Dla kogoś kto zadaje pytanie jaką premke kupić odpowiedź jest jedna - is6.

Wszystkie inne czołgi są zbyt specyficzne i za trudne do gry dla początkującego.

Is może ma słabe działko, ale ma preferencyjne losowania więc to nie problem.

FCM'em już  nie można sobie pozwolić na taką gre jak isem, is wybacza najwiecej błędów i dobrze zarabia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...