Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat do CS : GO - co nowego ?

Deep.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witajcie !

Tworzę cheat do CS : GO i chciałbym dodać do niego coś, czego jeszcze nie było, ale nie chcę abyście podawali mi głupie pomysły, typu - HS z kosy .. Przecież będzie wiadomo od razu, że Cheater. 

A więc pytanie brzmi co chcielibyście zobaczyć w Cheatcie do CS : GO ? Za każdą odpowiedź (sensowną) daję plusiki ! ;3

Opublikowano

Zapewne wiele graczy by zainteresował wizualny skin hack, o ile to możliwe. Innego pomysłu nie mam, bo co innego można dodać do cheata w tej grze, czego jeszcze nie ma..

Opublikowano

­Bunny hop ale taki który robi all za ciebie a nie tylko skacze, tego nie było!

Zapewne wiele graczy by zainteresował wizualny skin hack, o ile to możliwe. Innego pomysłu nie mam, bo co innego można dodać do cheata w tej grze, czego jeszcze nie ma..

Jest możliwe ponieważ to już jest :P

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

­Bunny hop ale taki który robi all za ciebie a nie tylko skacze, tego nie było!

Jest możliwe ponieważ to już jest :P

Tak myślałem, bo w prawie każdej grze tego typu można wprowadzać wizualne zmiany w wyglądzie.

Opublikowano

Już ktoś tak kiedyś zrobił dodaj do tego haxa coś takiego, że będzie wysyłało wiadomość do VALVE, że dana osoba używa Bota :) Najlepsza opcja i niezawodna.

Opublikowano

Powiem wam, że jeżeli się postaram to obie opcje będą gotowe!

Liczę na jeszcze więcej propozycji! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...