Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam silnika OGame z 2015 roku

KaszanaLubiZryć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty. Może ogarnij się. Co? Kolega chciał pomóc, a Ty wielki bulwers. Ciesz sie, ze Ci ktoś w ogóle odpisał i może sam poszukasz skoro jesteś taki mądry.

Zapraszam na naszą stronę | www.nixtim.esy.es

Opublikowano

Ty. Może ogarnij się. Co? Kolega chciał pomóc, a Ty wielki bulwers. Ciesz sie, ze Ci ktoś w ogóle odpisał i może sam poszukasz skoro jesteś taki mądry.

szukałem ale wujek google nic nie znalazłem naściągałem tyle silników .... ale każdy to jedno i to samo gówno

jeżeli ma być taka pomoc to ja panu podziękuję.

Opublikowano

A może tak byś przejrzał dokładnie całe archiwum tego chomika zanim cokolwiek napiszesz. a tak po za tym nikt ci ideała klona ogame nie da. Zasiądź do nauki programowania i sam sobie zrób.

Opublikowano

A może tak byś przejrzał dokładnie całe archiwum tego chomika zanim cokolwiek napiszesz. a tak po za tym nikt ci ideała klona ogame nie da. Zasiądź do nauki programowania i sam sobie zrób.

c**ju j****y myślisz ze będę ściągał jedno i to samo gówno żeby ci nabić pkt? to sie k***o mylisz.po to jest forum zeby zadawać pytania/czy prosić o pomoc czepie j****y.jakbym umiał to na c**j bym ten temat miał zakładać i wgl wchodzić na to forum? weż sie pierdolnij raz i to mocno zanim co kolwiek j****y dziecio jebie napiszesz bo tylko wkurwiasz ludzi

Opublikowano

Nie żeby coś, ale jedynie ty tutaj czemukolwiek zawiniłeś ;-;. Kolega zwyczajnie chciał pomóc, widocznie innego znaleźć nie można - jak Ci nie pasuje, że są jakieś dodatki, to po prostu je usuń, albo ich nie używaj. Wyzywając kogoś utwierdzasz tylko ludzi w przekonaniu, że epitety, którymi go określasz, pasują tylko i wyłącznie do Ciebie xD

jw19e8.png

Opublikowano

c**ju j****y myślisz ze będę ściągał jedno i to samo gówno żeby ci nabić pkt? to sie k***o mylisz.po to jest forum zeby zadawać pytania/czy prosić o pomoc czepie j****y.jakbym umiał to na c**j bym ten temat miał zakładać i wgl wchodzić na to forum? weż sie pierdolnij raz i to mocno zanim co kolwiek j****y dziecio jebie napiszesz bo tylko wkurwiasz ludzi

Uwielbiam to forum :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...