Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieustępliwości

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100% nie możliwe. Nie ma wystarczająco środków żeby dojść do tego 100%. Zresztą było by to absurdalne, wyobraź sobie że Morgana trafia cie z Q, w tym samym momencie już nie masz root'a, bezsens. Każda postać ma swój maks, bo poza przedmiotami i specjalizacjami niektóre postacie mają umiejętności które dają nieustępliwość.

Opublikowano

100% na irelii to nie problem tylko czy nie ma jakiegoś limitu/jaki jest ten limit ? pasyw 40%/merce 30%/masterka 15%/potion 25%

Opublikowano

100% na irelii to nie problem tylko czy nie ma jakiegoś limitu/jaki jest ten limit ? pasyw 40%/merce 30%/masterka 15%/potion 25%

Tylko że % nieustępliwości nie stackuje się normalnie tylko dodając ci ilość % z tego co ci brakuje. Np: masz w masterkach te 15%, kupujesz merce które dają ci 30%, ale te 30% są z 85 nieustępliwości której ci brakuje, to znaczy 22,5%, już masz 15+22,5=37,5%, dodajesz teraz do tego pasywke Irelki czyli 40% z ilości co ci brakuje - 100-37,5=62,5 - co daje 25% plus, razem 37,5+25=62,5%, i tak dalej... Dlatego nigdy nie dojdziesz do 100%, bo tak jak napisałem, byłoby to totalnie śmieszne. 

Myślę że tak to działało, jeśli się mylę niech ktoś poprawi, ale to było coś takiego.

Opublikowano

A po angielsku jak nazywa się nieustępliwość?

@AntyWarn wydaje mi się że jest limit.

tentacity ? 

k. myślałem że się stakuje tak prawilnie jak cd :/ smuteg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...