Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z hostingiem Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Piszę temat, ponieważ mam problemy z hostingiem. Od momentu zmiany hostingu minecraft na fibera to codziennie(aż wyjątkowo dzisiaj działa) w godzinach od 8/9 rano do 13/14 są problemy z hostingiem. Wchodząc w tych godzinach na hosting wyskakuje ''brak połączenia z bazą danych'' lub jakieś errory 500 itp. Kolejnym problemem jest to, że od wczoraj mam problem z wejściem na serwer, ponieważ wyskakuje mi ciągle 0/0 graczy, a mam serwer na 1000 slotów. Przez te błędy konfiguracje się same zmieniają, a próbując je zmienić nie mogę, bo się nie da. Chciałem wejść w plik server.properties i samemu je zmienić, ale wyskakuje mi ''plik jest pusty lub brak połączenia z serwerem''. Mam serwer tam od 5 dni i z każdym dniem jest coraz gorzej. Cholernie mnie jak i graczy to denerwuje, a support hostingu nic z tym nie robi, a jak coś robi to nie widać zmian. Z tego co wiem to nie tylko ja mam takie problemy, ale też inni. Co do internetu i innych pierdółek to wszystko jest normie z mojej strony. Jeżeli ktoś wie czy da się coś z tym zrobić to proszę o pomoc. 

Opublikowano

No powiem ci, że jeżeli hosting ma problemy, strona im nie działa to jest ich problem. Oni muszą to jak najszybciej zrobić, aby nie stracić graczy. Jeśli tego nie zrobią to zbieraj pliki z serwera i przenoś się na inny hosting.

50 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 / 450 / 500 / 550 / 600 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

@UP Oni nie stracą graczy a serwery z graczami, graacze są dla założyciela serwera a serwery dla hostingu.

Jeżeli nie łapie Ci nawet strony to problem leży po ich stronie, sprawdź czy nie dodali informacji o reinstalacji czy przenoszeniu plików na inne dyski czy po prostu jakiś pracach

Opublikowano

Fiberhost ma od dawna problemy ze stabilnością, panelem i swoją stroną, na twoim miejscu uciekłabym stamtąd jak najszybciej.

Odnośnie twoich problemów, możesz napisać tylko ticketa do supportu i liczyć że zostanie on pozytywnie rozpatrzony. Wina ewidentnie leży po stronie usługodawcy.

Budowniczy
Opublikowano

Zgłoś, takowy problem do suportu.

W przypadku jak nie pomogą i problem się nie zmieni masz prawo do napisania reklamacji (coś takiego) i próbować powalczyć o zwrot pieniędzy.

Opublikowano

Problemy ustąpiły. Mam jeszcze pytanie, bo czytałem o możliwości wypłaty pieniędzy ze Fiberhosta, ale podobno oni nie odprowadzają podatku vat czy coś w tym stylu. Są różne wersje na ten temat,więc może ktoś z was tu ogarnia to mniej więcej?

Opublikowano

Problemy ustąpiły. Mam jeszcze pytanie, bo czytałem o możliwości wypłaty pieniędzy ze Fiberhosta, ale podobno oni nie odprowadzają podatku vat czy coś w tym stylu. Są różne wersje na ten temat,więc może ktoś z was tu ogarnia to mniej więcej?

Lepiej nie bardziej moim się zdaniem opłaca się robic konto bankowe :D

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Rezygnuj z frajerhosta i inwestuj w VPSy!

FiberHost jest małą działalnością nalezaca do gimnazjum, postrasz ich trochę a ulegną ...

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...