Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z motywacją do gry

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od ostatniego czasu kiedy wygrałem ze swoją drużyną mały turniej odechciało mi się grać (ogólnie chcę zostać esportowcem i zawsze do tego dążyłem). Czuję ogromne zmęczenie i nie chęć do treningów. W sumie moja drużyna jest trochę toxic i to też mnie trochę zniechęca nawet do grania next mm. Help

Opublikowano

Od ostatniego czasu kiedy wygrałem ze swoją drużyną mały turniej odechciało mi się grać (ogólnie chcę zostać esportowcem i zawsze do tego dążyłem). Czuję ogromne zmęczenie i nie chęć do treningów. W sumie moja drużyna jest trochę toxic i to też mnie trochę zniechęca nawet do grania next mm. Help

Szukaj innej drużyny.

Opublikowano

Polecam odpocząć na jakiś czas od cs'a i może od team'u. Wyjść na dwór, pograć np. w piłke, pograć w inną grę, która Cię interesuje.

Opublikowano

Możliwe ze jesteś zmęczony bo sporo ćwiczyłeś do tego turnieju nie odstawiaj całkowicie treningów ale ogranicz grę do np 1h dziennie a kiedy odzyskasz siły znowu zaczniesz grać więcej. Możesz też przedyskutować z drużyną to ze nie podoba ci się aktualna atmosfera bo to z pewnością też wpływa na niechęć do gry.

49yxrs.png

Opublikowano

Jebac jakies psychologi k***a, wystarczy ze zrobisz sobie przerwe albo zostaniesz samcem alfa i ogarniesz zespol

Opublikowano

Ja jak nie mam chęci do grania to nie gram w cs'a :D­. Odpal sobie jakąś strategię a jak nie lubisz to jakiś prosty chack'n'slash żeby się odstresować i

odpocznij od cs'a tak z tydzień a gwarantuję ci że zechce ci się grać :-) .

Momento Mori

Opublikowano

Ogólnie miałem to samo, podobna sytuacja po czym kupiłem Hurtworlda i po 150h przegranych, wyszła operacja i sobie zakupiłem. Wtedy jakoś chęci same wróciły nie wspomnę o formie, która podskoczyła bardzo.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...