Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oryginalność koszuli Tommy Hilfiger z witryny Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spytać sam nie potrafisz ? W razie bubla masz powód do zwrotu całego kosztu zakupu z przesyłką 

Tyle kosztują i nawet mniej ciuchy w hurcie więc cena nie jest dziwna.

Tak przy okazji, w UK identyczna koszula kosztuje 18-20 funtów ok 110 zł  czasem mniej jak kupisz dwie masz 50% zniżki na drugą ;)

Polskie ceny ciuchów są po prostu chore.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

akurat takie marki jak tommy, ralp czy inne kupuj od sprawdzonego źródła.

ja polecam sklepy stacjonarne lub stronę gomez, z której huhuhuu już rzeczy kupiłem.

Opublikowano

Link wygasł.

Nie kupuj koszul na allegro :)

Jak trafisz na podróbkę to dość że będziesz się w niej pocił to jeszcze rozmiar może być nie taki jak sobie wyobrażałeś.

Trwałość i jakość wykonania też będzie budziła wątpliwości (pamiętaj że na allegro widzisz zdjęcie "przedstawiające produkt".

f.png

Opublikowano

No tutaj w sumie też jest identyczna sytuacja chłopaki http://allegro.pl/koszula-tommy-hilfiger-biala-granatowa-slim-fit-l-i5876021277.html

Allegrowicz zapewnia, że są to koszule oryginalne i wystawia nawet paragon, a z tego co wiem firma nie może sprzedawać podrobionych rzeczy przez prawo więc jak myślicie? Bo cena jest przystępna pewnie je sprowadza z jakiegoś taniego kraju i dlatego. 

Opublikowano

No tutaj w sumie też jest identyczna sytuacja chłopaki http://allegro.pl/koszula-tommy-hilfiger-biala-granatowa-slim-fit-l-i5876021277.html

Allegrowicz zapewnia, że są to koszule oryginalne i wystawia nawet paragon, a z tego co wiem firma nie może sprzedawać podrobionych rzeczy przez prawo więc jak myślicie? Bo cena jest przystępna pewnie je sprowadza z jakiegoś taniego kraju i dlatego. 

ta koszula to pewnie zleżana która się w jakimś tkmaxxie nawet nie sprzedała

imo po metkach wygląda legitnie, ale i tak wolałbym się wybrać do stacjonarnego th i mieć 100% pewność :))

Opublikowano

nie polecam też nic kupować z Allegro, sprzedający zawsze pisze że jest możliwy zwrot- szkoda że będziesz musiał wysyłać tą paczkę na drugi koniec świata i zapłacisz dwa razy tyle. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...