Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą myszke ze steelseries wybrać? cs:go

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Który model ze SteelSeries polecacie?

Myszki te mają idealny kształt pod moją dłoń tylko teraz, którą myszke najbardziej opłaca się kupić jako najlepszą pod cs:go, do profesjonalnej gry?

-SteelSeries rival 100

-SteelSeries rival 300

-SteelSeries rival Sensei RAW

-SteelSeries Kinzu v2, v3

Raczej zastanawiałem się nad SteelSeries 100, 300 tylko nwm, która będzie precyzyjniejsza.

Opublikowano

To są zupełnie inne modele. Rival 300 jest najnowszy i posiada najlepszy sensor. Ja sam przymierzam sie do zakupu rivala 300

SteelSeries zaprezentowało dziś nową mysz dla graczy, Rival 100, stworzoną na bazie wyjątkowo popularnego Rivala 300

Opublikowano

To są zupełnie inne modele. Rival 300 jest najnowszy i posiada najlepszy sensor. Ja sam przymierzam sie do zakupu rivala 300

SteelSeries zaprezentowało dziś nową mysz dla graczy, Rival 100, stworzoną na bazie wyjątkowo popularnego Rivala 300

na bazie, srazie, inne myszki i tyle

Rival 300 ma lepszy sensor, ja raczej polecam.

Tutaj wyczytałem, że rival 300 to starszy model rivala 100, oraz że rival 100 ma o 40% precyzyje śledzenia ruchów a różnica cenowa to 100zł.

http://www.chip.pl/news/sprzet/urzadzenia-sterujace/2015/10/rival-100-steelseries-przedstawia-mniejsza-wersje-swojego-popularnego-gryzonia

nie rozumiem, "ma o 40% precyzje sledzenia (...)"

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Za edycje "fade'' doplaca sie gdzies 50zl, szukaj zwyklego rivala 300, ale czym rozni sie rival 300(w tym fade) od zwyklego rivala (z linku)? Ano gumkami po bokach, w zwyklym rivalu bez 300 sie scieraja z czasem, zwlaszcza pod kciukiem, w google masz pelno zdjec.

Opublikowano

Za edycje "fade'' doplaca sie gdzies 50zl, szukaj zwyklego rivala 300, ale czym rozni sie rival 300(w tym fade) od zwyklego rivala (z linku)? Ano gumkami po bokach, w zwyklym rivalu bez 300 sie scieraja z czasem, zwlaszcza pod kciukiem, w google masz pelno zdjec.

Tak chodzi mi tu o rivala 300 nie patrząc na fade.

Czy oprócz gumek czymś się różnią technicznie?

Czy gumki można dokupić, wymianić?

I jakbym miał wybierać między rival 6500 dpi, a rival100, to którą wybrać?

Opublikowano

1. Oprocz gum niczym.

2. Nie sa do wymiany normalnej, wiec powiedzmy, ze nie. (ale na tyle rivala jest logo i one jest wymienne takie gumowe jakby cos)

3. rival 6500dpi, glownie dla tego, ze ma lepszy sensor. 

Opublikowano

1. Oprocz gum niczym.

2. Nie sa do wymiany normalnej, wiec powiedzmy, ze nie. (ale na tyle rivala jest logo i one jest wymienne takie gumowe jakby cos)

3. rival 6500dpi, glownie dla tego, ze ma lepszy sensor. 

No to kupiłbym tego rivala 6500 dpi tylko poczytałem troche i ludzie już po 5msc mają problemy ze zdartymi gumkami wiesz może czy to się nadaje na gwarancje skoro jest na 2lata?

post-995000-0-96882100-1459695561_thumb.jpg

Opublikowano

Z tego co mowili ludzie, to oddawali swoje rivale i dostawali od razu 300, nawet nie naprawiali im tego :)

Że nowe myszki?

Znalazłem, że ta myszka rival 6500 DPI sprzedaje X-KOM a tutaj pisali, że im się ściera gumka i X-KOM odpisali, że nie ma problemu z wymianą wystarczy odesłać lub do sklepu jakiegoś przyjść:

http://www.wykop.pl/wpis/15066335/mirki-w-mojej-myszce-ss-rival-guma-po-lewym-boku-z/

Więc chyba zamówie z allegro tą rival 6500 DPI chyba najlepszy na ten czas wybór będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...