Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dying Light się nie uruchamia

a2s0d0f2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie ma co owijać poprostu nie działa mi dying light po wlaczeniu wyswietla sie takie okienko strasznie małe i słychać tylko dźwięk.

Dodam, że mam kartę na DX10 ktora nie umozliwia gry poniewaz wyskakuje ze komputer nie spelnia wymagan lecz po dodaniu gry do dxcpl i wybraniu przekierowania na dx 11_0 gra sie uruchamia.

Ktoś coś?

5274101879.png

Opublikowano

Kolegi ze steama? Czyli nie jesteś posiadaczem wersji oryginalnej? Obstawiam, że masz za słaby sprzęt, ale to potem.

Nie jestem bo nie mam pewności, czy będzie finalnie chodzić, a sory ale troche szkoda mi wypier*alać pieniadze na gre ktorej nie odpale.

Pobrałem ze steama bo kolega ma - była to wersja oryginalna i to samo -_-

5274101879.png

Opublikowano

No dobra, tylko jak już zadziała, to wypadałoby kupić swoją kopię gry.

Podaj specyfikacje komputera i system operacyjny. 

Opublikowano

No dobra, tylko jak już zadziała, to wypadałoby kupić swoją kopię gry.

Podaj specyfikacje komputera i system operacyjny. 

Jeśli zadziała to kupie bo chcialbym zagrać multi z owym własnie kolegą.

Procesor : Intel Core i5-520m

Karta Graficzna : Nvidia Geforce GT320M 1GB

RAM : 6GB

System : Win 10 x64

Coś jeszcze?

5274101879.png

Opublikowano

Sprzęt zdecydowanie za słaby - nie ma szans, żeby zadziałało.

Karta bardzo słaba - desktopowa wersja jest uznawana za biurową, czyli nie do gier, a mobilna jest jeszcze słabsza. Do tego mobilny i5 1-szej generacji, który na dzisiejsze gry nie wystarcza. Do internetu i starszych gier to wystarczy, ale o żadnych nowych grach nie ma mowy.

Niestety, żeby zagrać w tą grę musisz kupić nowy sprzęt. Ulepszenie też nie wchodzi w grę, bo to laptop i możliwości są bardzo ograniczone.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...