Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne, lecz dobre picki

Sztalixon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, temat powstał w sumie z ciekawości. Chodzi o ­to, czy spotkaliście się z dziwnymi pickami, które były OP bądź ugrywały linie/wygrywały jungle (carrowały). Sam z ciekawości testuje kilka picków:

- AD Bard z Guinshoo vs Zed (Mid) - gdyby nie team feederów, pewnie byśmy to wygrali gdyż wygranie mida i rozjebanie Zeda Bardem to jakiś wyczyn w sumie. Ogólnie nie polecam Guinshoo - nie pasuje dla tej postaci. Bardziej full AD. Mecz poddany w 20 minucie 4vs5, Bardem staty 3/3. 

- AP Warwick Jungla - OP, OP, OP #lekkobroken

Więcej takich ciekawych picków niestety nie mogłem znaleźć.

Spotkałem się ostatnio z Garenem na Jungli - nie powiem, dobry pick, wyccarował grę ale pick max. na brąz/silver. 

Opublikowano

Leona Jungle - op ganki, do 6 lvl ma problemy w jungli, z devoulerem OP, jednak w late useless

Opublikowano

AP Trynda, mainy wiedzą o co chodzi. Na topie oczywiście, ewentualnie AD Trynda mid.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Grałem Nami AD Jungle pod niebieski item na AS, zbudowałem się w sumie jak adc i robiłem niemożliwy dmg, polecam każdemu wypróbować na normalku :D

Opublikowano

Alistar AP support, wczoraj w platynie miałem 2x w teamie takiego Alistara. Gdy robił wbite przeciwny adc nie miał już hp na walkę.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

1.Bard Jungle

Niebieski Devourer

Botrk

Rapid canon

Guinsoo

Berserki

Infiniti

najlepiej mi tak idzie nim ale pod ap i full ad tez sie sprawdza

mysle ze nie typowe bo jak biore barda do jungli pisza report troll pick

zyra jungle

Tresh jungle

Blitzcrank jungle

Leona jungle

Annie jungle

ogolnie supporty sa bardzo dobre na jungle bo maja mega ganki zwykle supporty posiadaja slowy stuny heala najlepszym przykladem jest bard ktory ma najlepsze ganki evelyn mu zazdrosci poniewaz ma stuna (trzeba umiec uzywac)

przyszpieszenie sohusznika badz siebie a przy okazji heal

zhoyna zeby lepiej sie ustawic na przeciwnika

zablokowac mu droge

Opublikowano

Pick możliwe znany niektórym osobom, przez nieliczne patch'e grany. Teraz raczej nikt by go nie użył. Mianowicie tristana AD/AP mid. Pod AP jest strasznie zabawnym pickiem, natomiast pod AD jest po prostu mocna. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ap Tanky Alistar Top w late wszelkie apc/adc schodzi na combo

Troll botlane: Tresh full AD + blitz Ap tanky po prostu kosi i easy invade.

Braum jg pod speed attack i offtank jest op co chwile stun z pasywki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...