Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś bym sobie napisał ale pytanie co?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciał bym napisać coś publicznego na te forum ale nie mam żadnego pomysłu co. Dajcie jakieś fajne pomysły to może coś ogarnę. Piszcie ! :D

Opublikowano

Zdalna konsole usuwania windowsa.

@topic

W czym chcesz to pisac, do czego... Skrypty/Pluginy/Strone www...

Hobby:Java oraz Piłka Nożna

To chyba raczej pluginy.

@topic ja bym chciał zobaczyć coś dopracowanego. Najlepiej jakieś gildie z listą członków oraz informacjami dot. gildii w GUI i jakieś itemy na gildie w GUI (ile masz w eq/enderze + stan w %) i coś takiego że jak zabijesz gracza to on traci np. 33% ranku tego ile za niego dostaniesz + system asyst.

Opublikowano

Nie ten dział proszę o zamkniecie tematu ;)

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Zdalna konsole usuwania windowsa.

@topic

W czym chcesz to pisac, do czego... Skrypty/Pluginy/Strone www...

Hobby:Java oraz Piłka Nożna

To chyba raczej pluginy.

@topic ja bym chciał zobaczyć coś dopracowanego. Najlepiej jakieś gildie z listą członków oraz informacjami dot. gildii w GUI i jakieś itemy na gildie w GUI (ile masz w eq/enderze + stan w %) i coś takiego że jak zabijesz gracza to on traci np. 33% ranku tego ile za niego dostaniesz + system asyst.

@LotuseK1337

Wyzwanie dla mnie, zaczynam pisać ale pod 1.9 ;)

Mam jeszcze pare pomysłów co do tego, wkrótce temat :)

@topic 

Zrób jakiś system boostowania postaci.

Opublikowano

@TDI_SYNCRO_TDI można by było ogarnąć ez. tylko gorzej u mnie z bazą :(

@TheMajster to jest to można coś pomyśleć a na czym mniej więcej miał by polegać ten boosting postaci?

@Kaczkorek1337 idź ty dobij te 100 postów i zrób reklame swojego serwera na localhoscie. 

Opublikowano

Proponuje:

- DiscoZbroje

- Plugin na bana po śmierci

- Plugin na DiscoNick

- plugin na sojusze między graczami.

- plugin na nagrody za zabicie graczy/mobów.

O

/V\

/''\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...