Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The end.

`Dosia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej jest prosto z mostu więc: Co byście zrobili jakbyście się dowiedzieli, że zostało wam kilka miesięcy życia? 

Czekam na wypowiedź każdego bo jestem ciekaw pomysłów. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nieraz myślałem co bym zrobił gdybym dowiedział się np mam raka. To były by najlepsze miesiące mojego życia. Wydał bym wszytko co posiadam, spróbował bym wszystkiego. 

Opublikowano

Najprawdopodobniej po takiej informacji poszedłbym spać :)

@Edit A tak szczerze to nie jesteś w stanie ustalić dokładnie co byś zrobił ;)

Opublikowano

Zrobiłbym to co zrobił Walter White z serialu "Breaking Bad" :D

@

WAKARIMAŚTA

Tobie do buzi:) za cienki bolek jesteś i idź się poucz z "przyrki" bo nie zdasz.

Opublikowano

Zapewne zastanowiłbym się nad całym tworem zwanym życie, co jest po nim, spędzałbym czas wśród najbliższych, powiedziałbym ostatnie dobre słowa wszystkim.

Opublikowano

Zapewne zastanowiłbym się nad całym tworem zwanym życie, co jest po nim, spędzałbym czas wśród najbliższych, powiedziałbym ostatnie dobre słowa wszystkim.

A nie robisz tego na codzień? xD

Ja zawsze się zastanawiam ale mniejsza :D

Hmm, co bym zrobił... ładnie się ze wszystkimi pożegnał a potem byłbym kreatywny, i przeżył to co mi zostało tak wariacko i z taką adrenaliną że niczego bym nie żałował :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Najlepiej jest prosto z mostu więc: Co byście zrobili jakbyście się dowiedzieli, że zostało wam kilka miesięcy życia? 

Nie wiem, czy powinienem pytać, ale... Coś jest nie tak? Bo sądząc po treści tematu oraz wpisanym hobby, to najlepiej nie jest.

Opublikowano

Nie wiem, czy powinienem pytać, ale... Coś jest nie tak? Bo sądząc po treści tematu oraz wpisanym hobby, to najlepiej nie jest.

Autor tematu chce się tylko pociąć, nic takiego.

Co do tematu:

1) zrobiłbym dobrego murzynka z przepisu @Teski:

Murzynek - składniki:

- 1 kostka masła/margaryny

- 1,5 szklanki cukru

- 4-5 łyżek kakao

- 1/2 szklanki wody

- 1 aromat do ciasta (np. rumowy)

- 2 szklanki mąki

- 4 jaja

- 2 łyżeczki proszku do pieczenia

Murzynek - sposób przygotowania:

W rondelku zagotować margarynę z cukrem i kakao, nastpnie dodać wodę. Z tak wytworzonej polewy czkoladowej odlać pół szklanki. Polewę ostudzić. Mąkę przesiać razem z proszkiem do pieczenia, dodać do polewy wraz z jajkami, dokładnie wymieszać.

Murzynek piecze się 50 minut w temp. 180 C. Po upieczeniu polać pozostawioną polewą czekoladową.

2) postarałbym się zrobić to, co mógłbym przez całe życie

3) kupił nielegalny rewolwer i zrobił rosyjską ruletkę, jeżeli bym nie przeżył to trudno, a jeżeli bym przeżył to umarłbym od raka prędzej czy później.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

no to tak ,podchodzę do laski i mowie "sluchaj mala, krotka pilka z mojej strony, robisz pale czy nie? " i dostaje 10 lat za pedofilie xD

945be9e2a6c17df7med.jpg

Opublikowano

Pewnie poszedłbym się jeszcze szybciej zabić. To tylko kwestia czasu kiedy bym umarł. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Zacząłbym podróżować po świecie a nie że tylko zapleśniałą Polskę widziałem. Spróbowałbym wszystkiego a na koniec kula w łeb żeby nie męczyć się w łóżku szpitalbym

Opublikowano

Pewnie poszedłbym się jeszcze szybciej zabić. To tylko kwestia czasu kiedy bym umarł.

teraz też jest to kwestia czasu :)

@UP

nie obrażają naszego pięknego kraju :)

Opublikowano

Korzystałabym z życia na tyle, ile bym mogła. Na pewno chciałabym pozwiedzać, spotkać się z najbliższymi osobami. Możliwe, że chciałabym odwiedzić miejsca w których już byłam, aby powspominać :p

Opublikowano

Zawsze chciałem popłynąć na trójkąt Bermudzki, jak już umrzeć to poznając tamte "tajemnice".

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

A nie robisz tego na codzień? xD

Ja zawsze się zastanawiam ale mniejsza :D

Hmm, co bym zrobił... ładnie się ze wszystkimi pożegnał a potem byłbym kreatywny, i przeżył to co mi zostało tak wariacko i z taką adrenaliną że niczego bym nie żałował :)

Czasem się zastanawiam, ale nie codziennie. Reszta to nie to samo, co masz na myśli.

Opublikowano

­Wziął bym największy kredyt jaki by mi udzielili, posprzedawał wszystko i wyjechał z rodziną albo w podróż do okoła świata albo wykupiłbym jakąś posiadłość w pięknym miejscu i dokonał żywota pławiąc się w luksusach. Tak wiem to nie po chrześcijańsku ale życie przeżyłem dobrze więc myślę, że to co kieruje tym wszystkim z góry przymknie na to oko xD.

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...