Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - crash przy zapisywaniu

Gandern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ze skyrimem nie grałem dłuższy okres wróciłem i przy okazji pobrałem kilka modów i jak chcę zrobić save to gra mi momentalnie crashuje do pulpitu wcześniej nie było takich problemów robiłem już reinstall skyrima a potem całego steama i dalej ten problem

gQSkfLC.png

Opublikowano

workshop a mody to głównie jakieś dzwięki wygląd miast jakieś zmiany graficzne i mody typu więcej smoków dusze na perki czy patrole ale z tego co patrzyłem nie ma 2 podobnych i konfliktu nie powinno być

gQSkfLC.png

Opublikowano

Workshopa do Skyrima się nie używa. Odsubskrybuj je, i zobacz czy działa (raczej nie, bo mody weszły w zapis na dobre). Jeśli nie, to reinstall, w ostateczności jeszcze flushconfig (to możesz sprawdzić sobie na google). Mody do Skyrima tylko nexus mod managerem. Nawet nie trzeba używać nexusa, bo dużo modów jest na japońskich blogach, ale nie polecam tam wchodzić.

Opublikowano

Zrobiłem nowego save i nie ma już crashy przy zapisywaniu ale zaś są losowo jak biegam po świecie więc muszę zrobić to co mi polecasz

gQSkfLC.png

Opublikowano

Mody z workshopa nie wiadomo czy z czymś kolidują, jeśli nie działają to się o tym nie dowiesz. Dlatego nexus najlepszy. Powie Ci co koliduje, jak coś się zepsuje to z łatwością to naprawisz. Workshop to dobra rzecz, ale nie dla Skyrima.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...