Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Nie można odnaleźć określonej procedury" Pomocy

gracz211298

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przychodzę dziś do was z problemem jaki mnie napotkał i nie mogę sobie z nim poradzić.

Przy jakiejkolwiek próbie instalacji czegokolwiek wyskakuje mi błąd: 

C:\Usre\Arek\Download\wybrana instalka.exe

Nie można odnaleźć określonej procedury. 

lub 

Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0x0000142). Kliknij OK, aby zakończyć aplikację.

lub 

Nie można uzyskać dostępu do Windows Installer Service. Może to być spowodowane faktem, że Windows uruchomiono w trybie awaryjnym bądź miała miejsce nieprawidłowa instalacja Windows Installer. Skontaktuj się z pomocą techniczną. 

Moje podejrzenia są takie, że jakimś sposobem straciłem uprawnienia do mojego Administratora mimo, że jest na tym komputerze tylko jedno moje konto. Komputer uruchamiam od kilku lat tak samo bez jakiegoś trybu awaryjnego. Wszystko działało lecz przestało tak po prostu z dnia na dzień.. Pomocy.

Opublikowano

Masz wirusa ( skanuj kompa antywirusem )  albo zrypany rejestr.

By się nie męczyć zainstaluj lepiej windows od nowa. 

Opcjonalnie to może brakować tylko net framework albo  visual c++ ale nei zainstalujesz skoro się nie da. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...