Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny skin na moim serwerze i wyłączanie się serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 problem. Gdy wchodzę na mój serwer zawsze muszę grać z jakimś dziwnym skinem (pomieszanym stevem).Zdjęcie jest w załączniku. Na innych serwerach mam takiego jakiego sobie ustawiłem na stronie minecrafta.

Wiecie o co może chodzić?

2.problem Jak zmieniam mapę na serwerze to serwer się wyłącza, a jak po prostu go wrzucę do folderu z serwerem to nie wiem gdzie mogę znaleźć tą mapę.

Dzięki za pomoc

post-1241918-0-66474600-1459260820_thumb.png

Opublikowano

1. Czy serwer jest 1.8 albo ma możliwość wejścia z 1.7 i 1.8? Pomiędzy tymi wersjami nastąpiła zmiana w odczytywaniu skórek postaci czego efektem jest właśnie to co przedstawiłeś na zdjęciu. Jeżeli chcesz żeby skin wyglądał normalnie na 1.8 musisz zaznaczyć w opcjach ustawiania, że jest on na tę wersję wcześniej odpowiednio go przygotowując.

Opublikowano

1. Czy serwer jest 1.8 albo ma możliwość wejścia z 1.7 i 1.8? Pomiędzy tymi wersjami nastąpiła zmiana w odczytywaniu skórek postaci czego efektem jest właśnie to co przedstawiłeś na zdjęciu. Jeżeli chcesz żeby skin wyglądał normalnie na 1.8 musisz zaznaczyć w opcjach ustawiania, że jest on na tę wersję wcześniej odpowiednio go przygotowując.

Gdzie są te opcje ustawiania?

Opublikowano

Wyraziłem się trochę niejasno. Ustawiasz to w zakładce profile na minecraft.net

929101459262237627364.png

Opublikowano

Wyraziłem się trochę niejasno. Ustawiasz to w zakładce profile na minecraft.net

929101459262237627364.png

Nie wiem czemu ale gdy zmieniam na Alex i daje swojego skina to nic to nie daje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...