Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CommandBlock- czy mogę edytować komendy bez operatora?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazłem serwer 1.5.2 na którym widzę command block i mogę w niego kliknąć, jak napiszę w nim komendę to wyskakuje coś takiego: Must be an opped player in creative mode.

Natomiast jak napiszę komendę na chacie co jest normalne wyskakuje mi: Nie masz dostępu do tej komendy.

Czy istnieje jakiś sposób, bug, żeby użyć jakiejś komendy w command blocku? Jako gracz nie admin.

Opublikowano

Może istnieje jakiś bug w minecrafcie 1.5.2 przez co mogę tego użyć? Nie wyskakuje komunikat, że nie mam permisji dlatego myślałem, że może jakimś sposobem da radę, ale widzę, że chyba nie ;/

Proszę nie zamykać jeszcze tematu, może ktoś coś bd wiedział.

Opublikowano

'Must be an opped player in creative mode.' To jest komunikat że dany gracz nie ma Operatora, lecz też nie ma creative mod czyli trybu kreatywnego. Aby zmienić jakąś komende/polecenia potrzebujesz tkz. op'a (operatora) oraz trybu kreatywnego, inaczej się nie da zmienić. Nie słyszałem o żadnych bugach ;/

50 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 / 450 / 500 / 550 / 600 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...