Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drukarka - tusze zamienniki

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukaj na allegro.

Ja znalazłem za 52zł tutaj.

Drogo ;/ Na alegro nic nie ma.

Model mojego tuszu   to     PGI-570 PGBK    kosztuje okolo 50zl.Czy jest zamiennik do niego ?  [tanszy ? tak do 30zl]

ie068n.jpg
Opublikowano

TORX  miał kiedyś ZAMIENNIKI W multipakU 5 sztuk -> 2x czarne + 3x kolor po 60 zł 

Serie zamienników z numerami 570 albo 570XL aktualnie po 150-200 zł

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jak znajdziesz sposób to dolewaj, najpierw trzeba chip oszukać. Czekam aż moja się wycycka z tuszu by sprawdzić. U mnie tusze tanie na złotówki wychodzi 20-25 zł za kolor albo 100 za komplet 4-5 kartridży na ebay 

Tobie też draństwo przestaje drukować czarnym mimo nowego wkładu jak się tylko skończy przynajmniej jeden kolor ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ale one są , tylko trzeba na nie trafić. Przywożą je głownie z Anglii i sprzedają na allegro czy ebay polskim :  multipak 5 sztuk -> 2x czarne + 3x kolor  ponad 3x tańsze niż kupić cały komplet po sztuce 

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja zamienniki zamawiam online, jest zdecydowanie taniej, często wybieram zamienniki ze sklepu BestPrint24 mają fajną jakość, wiem przynajmniej że po kilku użyciach zamienniki nie będzie już do wyrzucenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...