Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mnie Hurtworld

0 kb/s LoL Help

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nwm czy  w dobrym temacie napisałem ale jeśli w złym proszę o   przeniesienie dobrze więc  mój system to 

Intel  ®  Celedron ®  CPU N2840   @  2.16GHz   2.16GHz

Ramu  mam 8GB  

System 64- bitowy  procesor   x64 

Pytanie czy pójdzie mnie ta gra na  najniższych  Proszo  o szybką odp

Opublikowano

Z Hurtworldem jest ten problem, że gra jest słabo optymalizowana nawet przy dobrych komputerach FPS spadają do 20. Nico to poprawili więc gra na niskich powinna ci pójść, ale co do FPS mogą być problemy.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Z Hurtworldem jest ten problem, że gra jest słabo optymalizowana nawet przy dobrych komputerach FPS spadają do 20. Nico to poprawili więc gra na niskich powinna ci pójść, ale co do FPS mogą być problemy.

A dało by wycisnąć z 30 fps ? JA mam sposoby np jakiś program boostujący , zwiększenie piorytetu

Opublikowano

Pewnie, ale karta graficzna 700+ i do tego i7 a będziesz miał 40 fps

Niestety gra jest na słabym silniku i więcej nie wyciśniemy do tego optymalizacja kuleje. Jak masz kompa za 10tys to możesz się cieszyć 60+ fps

Opublikowano

Jakie k***a 10 tysi komp i +60 fps.

Ja na moim starym gruchocie gram na 60 fps.

Gra najwięcej (przynajmnie u mnie) bierze z procka i ram.

Jakaś  i3/5 i 6 GB ram + karta dedykowana najlepiej juz na GDDR5 1GB i można płynie grać.

Opublikowano

Pewnie, ale karta graficzna 700+ i do tego i7 a będziesz miał 40 fps

Niestety gra jest na słabym silniku i więcej nie wyciśniemy do tego optymalizacja kuleje. Jak masz kompa za 10tys to możesz się cieszyć 60+ fps

Wprowadzasz tylko ludzi w błąd. Nawet w minecrafcie albo w Wiedźminie miałbyś tyle FPS i to nawet więcej.

Jakaś  i3/5 i 6 GB ram + karta dedykowana najlepiej juz na GDDR5 1GB i można płynie grać.

Gram na intelu HD 4400 mam 30 fps na low :)

Dobrze Ci piszą, będziesz miał około ~70-100 FPS. Płynnie Ci się będzie grało, czasem możesz dostać sekundowego/milisekundowego laga.

Opublikowano

Pokaż mi to na SS lub na filmiku bo nie uwierzę. Możesz sobie nawet włączyć fily od Isamu, Pevora czy też Liazala i oni to samo powiedzą. Nawet pokazują ile fps w grze jest, więc nie wiem co ty za bajki piszesz.

Opublikowano

Taaa.

Intel Core i5 3.0 GHz, 8 GB RAM, karta grafiki 2 GB GeForce 660/, 4 GB SSD, Windows 7 64-bit

Procesor: klik

Ramy: klik

Grafika: klik

SSD: klik

Windows 7 amd 64 dla najlepszej kompatybilności. :) Wiesz ile mam na tym komputerze FPS? stałe 60  :) Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd, że muszą kupować komputery za ponad 10 tysięcy złoty. Zajmij się metinem gdzie potrzeba komputera za 15 tysięcy.

+ Isamu ma komputer za ~7.5 tysiąca do 9 :)

Opublikowano

Pokaż mi to na SS lub na filmiku bo nie uwierzę. Możesz sobie nawet włączyć fily od Isamu, Pevora czy też Liazala i oni to samo powiedzą. Nawet pokazują ile fps w grze jest, więc nie wiem co ty za bajki piszesz.

plz ziomek. Zrozumiane jest to że optymalizacja ssie ale gra nie jest na tyle wymagająca... Ja na moim i3-2100 3,2GHz, HD6950, 4GB ram gram płynnie na wysokich z mikroscinkami.

2a0c2mq.png

Opublikowano

Taaa.

Intel Core i5 3.0 GHz, 8 GB RAM, karta grafiki 2 GB GeForce 660/, 4 GB SSD, Windows 7 64-bit

Procesor: klik

Ramy: klik

Grafika: klik

SSD: klik

Windows 7 amd 64 dla najlepszej kompatybilności. :) Wiesz ile mam na tym komputerze FPS? stałe 60  :) Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd, że muszą kupować komputery za ponad 10 tysięcy złoty. Zajmij się metinem gdzie potrzeba komputera za 15 tysięcy.

+ Isamu ma komputer za ~7.5 tysiąca do 9 :)

Ale pokaż mi te twoje  60 fps a tak btw. jak byś wiedział to jego komputer jest warty 14tys :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...