Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teaser Taric Rework

hi im baXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję że Taric będzie się posługiwał mieczem lub jakąś większą, cięższą bronią :D

Opublikowano

Jestem ciekawy jak to wyjdzie w praniu bo ten teaser jest tak długi że chyba nie starczy mi czasu na oglądniecie go, prawdopodobnie będzie to samo co z Poppy 1/2 tygodnie zadowolenie i ciągłe granie nim a potem każdy o nim zapomni. 

Opublikowano

Jestem ciekawy jak to wyjdzie w praniu bo ten teaser jest tak długi że chyba nie starczy mi czasu na oglądniecie go, prawdopodobnie będzie to samo co z Poppy 1/2 tygodnie zadowolenie i ciągłe granie nim a potem każdy o nim zapomni. 

Coś nie widzę, żeby ludzie zapomnieli o poppy bo jest cały czas grana :O.

Co do Tarica dziś z skrzynek hextech zmixowałem 3 skiny i dostałem Szmaragdowy Taric, to znak (: Czekam z niecierpliwością. 

Opublikowano

Przystojny.  :lenny:

Fakt, może zacznę nim grać  :pls: Ciekawa jestem tego reworku. 

Opublikowano

Rozumiem, że silver skoro u Ciebie nie jest grana? :lenny:

KpcePpi.png

Opublikowano

Jak nie napisałeś tego dla jaj, to martwię się o ciebie. :(

Opublikowano

Teraz tylko pozostała nadzieja, że nie będzie jeszcze bardziej tankowaty.

Opublikowano

Teraz tylko pozostała nadzieja, że nie będzie jeszcze bardziej tankowaty.

Pewnie będzie pod tym względem tak samo denerwujący jak obecnie :D

­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie jest kijowy, nawet trochę słabszy niż wcześniej. Przynajmniej ja tak to odczuwam, gdy na niego grałem. :P

Jedyne co denerwowało to jego stun. Nic więcej.

Opublikowano

Dla mnie jest kijowy, nawet trochę słabszy niż wcześniej. Przynajmniej ja tak to odczuwam, gdy na niego grałem. :P

? a jego pojebany ult? aoe heal? To jest nic?

Opublikowano

? a jego pojebany ult? aoe heal? To jest nic?

Jak pisałem - nie odczuwam tego w żadnym stopniu. Pickują go co grę, jak nie jest zbanowany. Niczym dla mnie się nie wyróżnia, ulta można odczekać, heal jest słaby. Jest masa lepszych suppów. Nawet grali nim na topie - też żenada.

Opublikowano

Bardzo dobry champ swoim ulti wygrywa tf Jego stunem trudno nie trafic a leczenie to poezja nwm jak z mana bo gralem jedynie z nim w teamie taki tank ze cholera :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...