Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

K-Scripts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TSFlood - aplikacja, dzięki której jak nazwa wskazuje zfloodujesz serwer głosowy. Jej działanie jest bardzo proste polega na tym, że po wpisaniu komendy startowej na serwer loguje się maksymalna ilość klientów query.

804074235e9a1ebf6987b8b8aded52ab.png

Dostępne komendy:

• Włączanie: php base start | php base screen
  • Status: php base status
  • Wyłączanie: php base stop

Konfiguracja:

• Całą aplikację konfigurujemy w pliku, który nazywa się config.php, wypełniamy tam adres serwera, port query, logowania i ilość klientów query.

Linki:

• Pobieranie: yz (Skan: xyz.

Informacje techniczne:

• Aplikacja została udostępniona na licencji GNU GPL v3, zezwalam na wszelką edycję kodu.
  • Aplikacja została stworzona tylko i wyłącznie na potrzebę utrwalania wiedzy.
  • Minusem aplikacji jest, że nie działa na wszystkich serwerach.

Życzę miłego korzystania, pozdrawiam.

Opublikowano

TSFlood - aplikacja, dzięki której jak nazwa wskazuje zfloodujesz serwer głosowy. Jej działanie jest bardzo proste polega na tym, że po wpisaniu komendy startowej na serwer loguje się maksymalna ilość klientów query.

Dostępne komendy:

Konfiguracja:

• Całą aplikację konfigurujemy w pliku, który nazywa się config.php, wypełniamy tam adres serwera, port query, logowania i ilość klientów query.

Linki:

Informacje techniczne:

• Aplikacja została udostępniona na licencji GNU GPL v3, zezwalam na wszelką edycję kodu.

Co to się stało, że nie na ts3admin? 

Od teraz nowa metoda ataku na wszystkich stresserach na arubie -> TsFlood xD XD xD

+ za wstawkę, już się nie mogę doczekać jak ktoś będzie mój serwer próbował zfloodować :v  

Opublikowano

Coś w takiego już widziałem na forum? xD Ale ktoś to usunął :v

Aplikacja przydatna, i nawet coś tam robi serwerowi.

Opublikowano

Coś w takiego już widziałem na forum? xD Ale ktoś to usunął :v

Aplikacja przydatna, i nawet coś tam robi serwerowi.

Pisałem coś takiego wcześniej tzw. Spam Query, jednak w nocy troszkę mi się nudziło i opracowałem coś podobnego, lecz na innej klasie.

Opublikowano

Dostępne komendy:

Konfiguracja:

Linki:

Informacje techniczne:

Co to się stało, że nie na ts3admin? 

Od teraz nowa metoda ataku na wszystkich stresserach na arubie -> TsFlood xD xD xD

+ za wstawkę, już się nie mogę doczekać jak ktoś będzie mój serwer próbował zfloodować :v

Jeżeli przez proxy przepuszczą :)

+ za wstawkę!

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Ja bym ulepszyl maszyne zeby pisal na kanalach i zeby pakiety do nawet 99,95% skoczylo :)

Jezeli @K-Scripts oczywiscie zgodzi sie na sprzedaż + edytowanie kodu źrodłowego base.

Nie jest to na sprzedaż, możliwość pisania mogę dodać z miejsca.

@edit.

Modyfikujcie sobie do woli oby tylko została informacja o autorze.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...