Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warsztat Hextech a ograniczenia - informacje i pytania.

PioruneQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Pewnie wielu z Was boryka się z tym, iż nie dostaje skrzynek za zdobycie S, bądź fragmentów kluczy za granie.

Otrzymałem mail z riotu:

Tak - wygląda na to, że ostatnio zostałeś ukarany z powodu złego zachowania. Gracze, którzy otrzymali karę, nie będą zdobywać skrzyń Hextech za uzyskanie oceny S w rozgrywce na Summoner’s Rift ani fragmentów kluczy za zwycięstwa w grach dobieranych. To ograniczenie zostanie zniesione, gdy Twoja kara dobiegnie końca i odnotujemy wyraźną poprawę w Twoim zachowaniu. Kara nie ma ściśle określonej daty i czasu wygaśnięcia ze względu na powód jej przyznania.

"Wy nie wiecie, a ja wiem - jak rozmawiać trzeba z psem."
Dedog
Player Support Riot Games

Teraz moje pytanie: Czy ktoś kto miał np. ograniczenie chatu może już zdobywać klucze i skrzynki, czy termin odblokowania będzie się ciągnął dłużej? 

Opublikowano

Ja generalnie byłem karany dawniej i kary na hextecha nie mam. Ale niedawno miałem za opuszczenie jednej gry zablokowane na pare gierek.

To chyba kwestia graczy toksycznych.

Miałem chat restrict na 30 gier, gdy wszedł Warsztat Hextech zostały mi 2 gry do końca, zagrałem od tamtego czasu ok. 20 meczy i dalej nie otrzymuję kluczy, czy skrzynek. 

Opublikowano

Każdy dostaje takiego samego maila od nich jak o to pyta. Ktoś tutaj w dziale pisał, że miał bana w listopadzie i teraz, w marcu nie dostaje nagród z warsztatu. Bardziej jestem skłonny uwierzyć, że nie zagrał wystarczająco dużo gier, niż że ta kara trwa tyle miesięcy. Ja dostałem chat restrict na 10 gier 10 marca i teraz nie mogę jeszcze dropić skrzynek/kluczy.

Opublikowano

Miałem ten sam problem, nawet napisałem temat o tym w tym dziale, 2 dni temu mi odblokowali po zagraniu kilku gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...