Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop skrzynek Columbus oglądanie streamu

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy aby dostać skrzynkę muszę oglądać stream, czy mogę mieć zminimalizowany i robić coś innego?

2. Czy wystarczy że będę zalogowany na twitchu na telefonie z odpalonym streamem, ale telefon "zablokowany" i leży sobie w domu, a ja załatwiam sprawy na mieście?

3. Czy mogę oglądać 2 streamy na raz dla dwóch różnych kont steam, na wirtualce?

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko, na jakich kanałach (twitch) i o której godzinie będzie można zdobyć skrzynki?

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko, na jakich kanałach (twitch) i o której godzinie będzie można zdobyć skrzynki?

Izak mówił że na jego streamie będzie można i oczywiście na oficjalnym streamie z MLG :)

Od godziny kiedy będą rozgrywane mecze.Pierwszy mecz jest chyba o 16:00 NiPu :p 

Opublikowano

Jeżeli ikonka jest zaznaczona znaczkiem na zielono, jest połączone konto na pewno.

Skrzynki dropią na oficjalnych streamach MLG oraz komentatorów takich jak Izak.

Wtorek - Sobota = 16:00

Niedziela od 18:00­

Opublikowano

Ad 2 - To raczej nie wypali (przynajmniej na Androidzie), po pewnym czasie nieaktywności system zatrzymuje aplikacje i połączenie z internetem więc pewnie nie będziesz liczony jako widz streama.

Skąd taka informacja? W moim przypadku system niczego nie zatrzymuje, normalnie leci sobie zawsze odpalony stream i dropy. 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Ad 2 - To raczej nie wypali (przynajmniej na Androidzie), po pewnym czasie nieaktywności system zatrzymuje aplikacje i połączenie z internetem więc pewnie nie będziesz liczony jako widz streama.

Skąd taka informacja? W moim przypadku system niczego nie zatrzymuje, normalnie leci sobie zawsze odpalony stream i dropy. 

Programuję pod Androida, wiem jak działa system "od środka". @watus zapytał się, czy telefon może być zablokowany, więc odpowiedziałem że nie. Odtwarzacz Twitcha jednak zapobiega automatycznemu wygaszaniu ekranu, więc można zostawić odblokowany telefon, tylko warto go przy tym podłączyć do ładowania.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...