Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór wersji H1Z1

fallen402

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Battleroyale, spadasz na spadochronie (sam, w 2 osoby, w 5 osob mozna grac) zdobywasz jak najszybciej bron, zabijasz ludzi zeby przetrwac, pokazuje sie MPCforum do ktorego masz dobiec inaczje bije cie gaz, wygrywa ostatnia osoba, 

Just survive to ogolnie zombie, crafting i budowanie baz czyli bardziej taki roleplay, jak chcesz zobaczyc battleroayle to wpisz Muata h1z1 na yt :) pozdro

Opublikowano

a8adbe46405df149ddfadaabf927d123.jpg

Respisz się z od 50-300 osobami i szukasz itemów i się nawalasz

- Duża frajda

- Dużo osób gra

- Mało haxów

dbc10a77c8f370124e0078ff2f1452c1.jpg

Musisz szukać najpierw itemów i dużą ilość craftować możesz robić bazy, ale bez ekipy nie masz zbytnio szans.

- Dużo haxów

- Mało frajdy

//To tylko moja opinia

giphy.gif

Opublikowano

A ile trwa taka jedna rozgrywka w king kill? osobiście bardziej przemawia do mnie survial no ale chciałbym poznać opinie innych. :-)

imetin_logo.png

Opublikowano

A ile trwa taka jedna rozgrywka w king kill? osobiście bardziej przemawia do mnie survial no ale chciałbym poznać opinie innych. :-)

Ja także zastanawiałem się  którą wersje  kupić i na 1  miejscu  była  myśl  o Survivalu lecz  Zakupiłem  obie  części i  szczerze  mówiąc  cały  czas  gram  w  King of the Kill a survival  praktycznie  w ogóle  nie  odpalam.  Tryb Battleroyal  daje  dużo  frajdy  wiec polecam !!

"Ave Ja"

Opublikowano

Po tym podzieleniu trybów h1z1 niejednemu ciężko zadecydować o trybie.

King of the kill jest bardzo dynamicznym trybem, każdy chyba zna battle royale, jak ktoś lubi rywalizacje bronią palną, to ten tryb jest dla niego jak najbardziej wskazany.

Odwrotnie jest z survival, gdzie gra toczy się bardzo powoli. Dla osób lubiących bawić się w exploring, latanie 30 min między miastami i budowanie baz, to niech kupuje survival.

Miałem do survivala wiele podejść, zawsze kończyło się oneshotem od cheatera po wielogodzinnym exploringu mapy z ekipą. 

King of the kill mimo, że po jakimś czasie może stać się monotonny, to i tak cieszy.

Opublikowano

Polecam survival mając ekipe możesz dużo zdziałać ale samemu też jest fajnie. Jest od groma rzeczy do wycraftowania i strata naprawdę cię boli a nie to co na BR gdzie giniesz w przeciągu 10 minut bo respi cię w miejscu gdzie nie ma broni. Ja gram praktycznie tylko na survivolu i propsuję ten tryb można się poczuć niemal jak Rick w serialu The Walking Dead.

Opublikowano

Polecam survival mając ekipe możesz dużo zdziałać ale samemu też jest fajnie. Jest od groma rzeczy do wycraftowania i strata naprawdę cię boli a nie to co na BR gdzie giniesz w przeciągu 10 minut bo respi cię w miejscu gdzie nie ma broni. Ja gram praktycznie tylko na survivolu i propsuję ten tryb można się poczuć niemal jak Rick w serialu The Walking Dead.

Nie zgodzę się, w BR nie ma czegoś takiego jak słaby resp, wszędzie można znaleźć broń, i praktycznie z każdego miejsca można dolecieć do jakiegoś miasteczka. Jedyne co aktualnie może boleć to brak apteczek w północno-zachodniej części mapy. A to, czy padniesz po 2, 5, 10 minutach gry zależy od Twoich umiejętności czasem od jakiegoś bugu w grze. 

Grałem na survivalu i nie polecam, wszędzie gdzie nie pójdziesz trafi się ktoś kto będzie chciał Ciebie zabić i będzie gonił aż do samego końca, granie w pojedynkę nie ma sensu bo zaraz znajdzie się jakiś większy team, który z miłą chęcią ograbi nowego, budowanie bazy daleko od miasta na pustkowiu nic nie zmieni (Po pierwsze będziesz miał daleko do miasta by znaleźć jakieś przedmioty a potem je odnieść do bazy, a po drugie zawsze jest ryzyko, że w drodze powrotnej ktoś będzie Ciebie śledził). Jeżeli ktoś decyduje się na survival to tylko jeżeli ma team albo chce grać na serwerach PVE, oczywiście można liczyć na szczęście, że ktoś przyjmie Ciebie do swojego teamu w trakcie gry ale może to skończyć się tak, że ktoś Ciebie wykorzysta bo nie chcą ryzykować obcym, który ich zdradzi. Poza tym taka zniszczona baza, czy stracone przedmioty, które zbierałeś długi czas boli, bo jednak trochę tego czasu poświęciłeś by do tego dojść - survival jest dla cierpliwych graczy. Survival ma potencjał i jak z niego skorzystają, ulepszą system budowania baz, naprawią bugi, dodadzą hordy zombie, karma za zabijanie gołych ludzi, to gra bez wątpienia zostanie grą roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...