Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na spinkach do włosów

CS Is GooD xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do zarobku na ozdobionych spinków do włosów potrzebne jest nam postać 18 lvl lub powyżej z NIEZROBIONĄ MISJĄ Skradziona spinka:

Kierujemy się na zaprzysieżone lub na metki cierni:

Bijemy zaprzysieżone luczniki i dropimy ozdobne spinki do włosów, gdy dropniemy wywalamy na ziemie i zbieramy druga postacią albo wywalamy.

Jedna spinka na Negrosie kosztuje po 400k ,więc dobry zarobek dla początkujących

Potrzebna spinka jest do ulepszenia złotego naszyjnika na +9 lub 10x na księge młodego zwięrza

http://wiki.metin2.pl/index.php/Ozdobna_Spinka_Do_W%C5%82os%C3%B3w

Tutorial by Instru - Zakaz Kopiowania bez zgody autora.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dla osób, które nie mogą liczyć na żadna pomoc ze strony innych graczy tego typu zarobek jest jak znalazł lecz osobiście polecam ewakuować się z tego etapu gry bo szybko możecie stracić chęci do gry.

Opublikowano

na starych serwerach to się nie sprawdzi

mało kto ulepsza itemy 10-20lvl żeby była mu potrzebna spinka

Niby tak ale bodajże potrzeba do rozwoju tych nowych petów, to ktoś może kupi zamiast lecieć i dropić.

W sumie znam ten sposób ale niektórzy mogą nie wiedzieć ;d

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeden z gorszych zarobków jest na tych spinkach, to już lepiej dropić FMSy / KU i KD ;)

Opublikowano

Dropiłem 1H 

Wystawiłem sklepik , stałem kilka H ale powiem szczerze, że niespodziewałbym się że można się na tym dorobić . Sposób jest dobry dla tych bardziej początkujących . Mimo tego że zarobiłem kilkanaście kk bo po jakimś czasie schodziły jak bułeczki to i tak bardziej preferuje sposób z wbiciem 25 levela , zrobienie konia jakiś mieczyk na 20 level +6 i jeździć na besty na doline seyorung (nie wiem jak sie pisze) i dropienie brooni na 30 level . Potem ulepszyać do +4 i sellać . Schodzą bardzo dobrze i  zarobek spoczko .

Dodam że jak miałem 25 level na głównej postaci to stałem i zarabiałem . Dorobiłem się śmiertelki +9 i ribka +9 31 sr . Dobry wynik . Wystarczy troszke czasu .

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamiast spinek, to można dobić ten 30 i zarabiać sensowniejsze sumy.

Oczywiście, poradnik dobry na serwery, które np. zostaną dopiero dodane na globala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...