Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto World of Tanks

Lethoslu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie: Ile bedzie warte konto 5 000 bitew, staty zielone, z takimi czołgami jak:

-Lorr 40t

-Wt auf PZ IV

-T34*

-E25*

-SU122 44*

-M41 Walker Buldog

-T29

-T25/2

-T34 85

-VK 2801

-A 43

-KV1

-M41 HMC

-Chi Nu.

Konto zawiera 1mln kredytów,3 zarabiarki, dobrze odblokane linie, dobrą załogę, dobre staty.

Proszę o dobre odpowiedzi :D

Pozdrawiam 

Opublikowano

2x 9t,

1x premka 8t (słaba)

2x 7t prem w tym unikat

sporo mniej wartych uwagi czołgów.

Myślę, że koło 60zł ze względu na posiadane czołgi premium, jednak wszystko zależy od tego jakiego kupca znajdziesz.

Opublikowano

60 zl? E25 troche wiecej mysle kosztuje, SU122 44 tez troszke kosztowala,a T34 wiekszosc osob gra? Za 150 zl opsne ? czy niezbyt?

Opublikowano

Kwestia szczęścia. Sprzedaż konta WoT to loteria i już nie raz o tym mówiłem.

Opublikowano

150-200

Za co? Nie ma żadnej Xt. Ma tylko 1 premkę 8 tieru i 2 7t. Bez rewelacji. Nie ma szans na taką kwotę jak Ty mówisz. 

Opublikowano

WIecej niz 150zł nie dostaniesz z takimi czołgami. Juri jak czytam Twoje posty to pękam ze śmiechu. Znawca w każdym calu. A chociazby zeby takich dyrnot nie pisac zajrzyj najpierw na allegro czy ebay i wtedy mądruj się tymi swoimi 'radami'.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

WIecej niz 150zł nie dostaniesz z takimi czołgami. Juri jak czytam Twoje posty to pękam ze śmiechu. Znawca w każdym calu. A chociazby zeby takich dyrnot nie pisac zajrzyj najpierw na allegro czy ebay i wtedy mądruj się tymi swoimi 'radami'.

Pomagałem sprzedawać znacznie lepsze konta. Bardzo podobne konto, 1x 8t (też t34), kilka lol tanków prem i trochę złota, kilka Xt 3-4 i nie mógł za 120 na allegro i olx sprzedać.

Na konta WoT nie ma w ogóle popytu, bo ludzie wolą grać sami dla siebie, od 0.

Może wystawić za 300zł na allegro, ale czy sprzeda? Może i sprzeda, jednak to jest loteria. Powtarzam to od dawna - żeby sprzedać konto trzeba mieć szczęście. Nowy gracz nie wyda na grę której nie zna na start 150zl, a jak już polubi grę będzie wolał zostać na swoim ;).

Wiem co mówię. 

Edit:

Allegro... pierwszy lepszy link:

http://allegro.pl/konto-world-of-tanks-wot-4x8-tier-premium-i6083868383.html

150zł, 4x 8t i 7t premium + jakieś lolki. Twój główny argument podważa Twoje pozostałe, a potwierdza mój. To konto jest niewiele warte.  

Opublikowano

Pomagałem sprzedawać znacznie lepsze konta. Bardzo podobne konto, 1x 8t (też t34), kilka lol tanków prem i trochę złota, kilka Xt 3-4 i nie mógł za 120 na allegro i olx sprzedać.

Może wystawić za 300zł na allegro, ale czy sprzeda? Może i sprzeda, jednak to jest loteria. Powtarzam to od dawna - żeby sprzedać konto trzeba mieć szczęście. Nowy gracz nie wyda na grę której nie zna na start 150zl, a jak już polubi grę będzie wolał zostać na swoim ;).

Wiem co mówię. 

Edit:

150zł, 4x 8t i 7t premium + jakieś lolki. Twój główny argument podważa Twoje pozostałe, a potwierdza mój. To konto jest niewiele warte.  

Siedzisz ludziom w głowach, że wiesz co lubią? Znam wielu, na prawdę wielu, co wolą sobie kupić konto z czołgami, niż grać na starym i expić lub po prostu zmieniają sobie co jakiś czas na inne. Możliwe, że obracasz się w niszy budżetowej, gdzie ludzi na konta nie stać, lub za dużo kasy wydajesz na fajki, dyskoteki etc. Ja nie pomagałem, bo sam zajmowałem się handlem kontami i dobrze wiem co napisałem w poprzednim poście. Twój śmieszny link nie jest aukcją KUP TERAZ za '150zł' tylko LICYTACJĄ, w której cena pójdzie odpowiednio wysoko w górę. Ogarnij się człowieku i nie próbuj ściemniać ściemniaczowi. Konto zawsze się sprzeda, trzeba tylko wiedzieć jaki dać opis, jak zachęcić, dać zdjęcia. To trzeba umieć, a nie durne porady dawać, że mało warte... Nowy gracz potrafi wydać nawet 600zł na tę grę, o czym się sam przekonałem.

"Myślę, że koło 60zł ze względu na posiadane czołgi premium, jednak wszystko zależy od tego jakiego kupca znajdziesz."

oraz

" Twój główny argument podważa Twoje pozostałe, a potwierdza mój. To konto jest niewiele warte. "

Powyższe zdania nie jestem w stanie zrozumieć. Jak ułożysz myśli i przeczytasz moją powyższą wypowiedź ze zrozumieniem - daj znać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiem co mówię. 

Edit:

Siedzisz ludziom w głowach, że wiesz co lubią? Znam wielu, na prawdę wielu, co wolą sobie kupić konto z czołgami, niż grać na starym i expić lub po prostu zmieniają sobie co jakiś czas na inne. Możliwe, że obracasz się w niszy budżetowej, gdzie ludzi na konta nie stać, lub za dużo kasy wydajesz na fajki, dyskoteki etc. Ja nie pomagałem, bo sam zajmowałem się handlem kontami i dobrze wiem co napisałem w poprzednim poście. Twój śmieszny link nie jest aukcją KUP TERAZ za '150zł' tylko LICYTACJĄ, w której cena pójdzie odpowiednio wysoko w górę. Ogarnij się człowieku i nie próbuj ściemniać ściemniaczowi. Konto zawsze się sprzeda, trzeba tylko wiedzieć jaki dać opis, jak zachęcić, dać zdjęcia. To trzeba umieć, a nie durne porady dawać, że mało warte... Nowy gracz potrafi wydać nawet 600zł na tę grę, o czym się sam przekonałem.

"Myślę, że koło 60zł ze względu na posiadane czołgi premium, jednak wszystko zależy od tego jakiego kupca znajdziesz."

oraz

" Twój główny argument podważa Twoje pozostałe, a potwierdza mój. To konto jest niewiele warte. "

Powyższe zdania nie jestem w stanie zrozumieć. Jak ułożysz myśli i przeczytasz moją powyższą wypowiedź ze zrozumieniem - daj znać.

Co do tego, że jest to licytacja - mój błąd, nie zauważyłem, jednak dalej trzymam się swojej tezy i uważam ją za słuszną.

Nie życzę sobie obrażania mnie poprzez pisanie "że mnie nie stać". Nie Twoja sprawa. Znam naprawdę wiele graczy, kilkaset, w tym wielu z topowych klanów (Choćby Kyra, Jugens z mpc) - nikt nie kupił konta, każdy woli grać dla siebie, od 0.

Nie jest to 1. wycena w dziale, przyszedłeś do działu i siejesz ferment, pisząc głupoty niepoparte żadnymi argumentami.

Jeśli jesteś tak bogaty jak uważasz i zadajesz się z samą elitą, najbogatszymi ludźmi, to znajdź kupca powyższego konta, zapłać 400zł i wszyscy będą szczęśliwi :).

Opublikowano

Nie moim zadaniem jest sprzedam komuś konto. Każdy nabija sobie kabzę ;) Znasz setki graczy, a wymieniłeś tylko dwóch, po których postach na tym forum widzę, że wiedza o wocie jest taka sobie. Nie trudno nabic sobie wysokie wn8, jak sie wie jak i czym grac. Nie wnikam. Autor wybaczy offtop. Pozostaje przy 150zł.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...