Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasa a tenki

NiemaSkilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio zrobiłem misje na T28 HTC i z misji na T-55A wpadło już 2 mln kredek. Teraz mam zagwozdkę bo muszę odkupić artę i kupić JTigera do misji(pomimo że chyba w piątek "JgdPz E 100 wierzchołkiem drzewka" i IX będzie kosztować 1 mln mniej) to nie wiem czy teraz kupić td czy spg? Myśl o tyn że mógłbym mieć X przed majem jest ciekawa ale czy opłaca się tracić 1 mln by szybciej wyekspić czołg? Co prawda z misji na arcie miał bym 1,5 mln ale czy to wszystko się opłaca?

A co zrobiliście z T28 HTC? Czołg niby fajny tylko że 8/10 bitew to walka z VIII i IX. Sprzedać go czy nie?

Opublikowano

Po co sprzedawać ci T28 HTC, nie dość że czołg za frajer to do tego masz dwie linie tdków amerykańskich możesz expić sobie załogę.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Siema. Ostatnio zrobiłem misje na T28 HTC i z misji na T-55A wpadło już 2 mln kredek. Teraz mam zagwozdkę bo muszę odkupić artę i kupić JTigera do misji(pomimo że chyba w piątek "JgdPz E 100 wierzchołkiem drzewka" i IX będzie kosztować 1 mln mniej) to nie wiem czy teraz kupić td czy spg? Myśl o tyn że mógłbym mieć X przed majem jest ciekawa ale czy opłaca się tracić 1 mln by szybciej wyekspić czołg? Co prawda z misji na arcie miał bym 1,5 mln ale czy to wszystko się opłaca?

A co zrobiliście z T28 HTC? Czołg niby fajny tylko że 8/10 bitew to walka z VIII i IX. Sprzedać go czy nie?

Tak jak kolega, zostaw sobie ten czołg, fajny fun-tank, oraz może kiedyś się przyda na jakiś turniej na VII (jak coś takie będzie). Poczekaj sobie na wierzchołek drzewa. Zawsze coś zaoszczędzisz. Pomyśl też co chcesz bardziej. Czy arta czy tedek. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...