Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnosnie konta f2p, a kupna

tomcio115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na koncie f2p i czy jak kupie sobie już grę to jak dodać ten kod który otrzymam do tego konta f2p i czy dziś moge sobie dalej grac i na przykład jutro kupić i to aktywowac i czy będą te wszytkie rzaczy które można otrzymać od razu na tej postaci

i jeszcze jedno pytanie to takie ze nie mogę zweryfikować e-maila klikam w ten link co przychodzi na pocztę i wyskakuje mi Failure The link you clicked is expired or invalid. I czy w przyszłości będą jakies problemy jak nie zweryfikuje teko emaila

Opublikowano

i jeszcze jedno pytanie to takie ze nie mogę zweryfikować e-maila klikam w ten link co przychodzi na pocztę i wyskakuje mi Failure The link you clicked is expired or invalid. I czy w przyszłości będą jakies problemy jak nie zweryfikuje teko emaila

Zweryfikowałeś czy nadal nie możesz? Tutaj masz wszystko opisane https://help.guildwars2.com/entries/28147576-E-mail-Authentication

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...