Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje skryptu

zaker100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to znowu ja i znowu o hackach ;_; Wracając do tematu poszukuje skryptu na zbieranie itemów z podłogi na całej mapie. Pewnie nasz mistrz hacków @MistrzMaster coś wymyśli :P Ja się na pisaniu hacków nie znam ;_; (#nup)

#Offtopic

Dodatkowo korzystając z okazji chciałem się zapytać czy w poszukiwaniu hacków pisać tu czy na dziale z hackami. Kamyczku powiedz mi ;_;

@554461402688252517908.png KamyczeK.

2duxsn4.jpg

Opublikowano
Dodatkowo korzystając z okazji chciałem się zapytać czy w poszukiwaniu hacków pisać tu czy na dziale z hackami. Kamyczku powiedz mi ;_;

@554461402688252517908.png KamyczeK.

Tutaj. xp

Co do tematu - nie ma takiej szansy. Oni już zabezpieczyli. Kiedyś, mogłeś na Błyskawicznej Bitwy pozwolić na takie coś.

Nie ma szans, jeśli chodzi o taką funkcję. Entwell bardzo mocno się zabezpiecza przed tym.

Opublikowano

@554461402688252517908.png KamyczeK. To Dziwne mój kolega mówi ze znalazł takiego skrypta ;_;

Mam plan:

- Weź kolegę na jakąś mapę.

- Wyrzuć tam kilka przedmiotów np. cellon 1, 2, proszek cella.

- Włącz nagranie.

- Niech kolega "odpali" ten skrypt.

- Wrzuć nagranie na Jutuby.

- Zaprezentuj go tutaj.

Jeśli coś, to pisz do @MistrzMaster a. On tutaj wszystko ogarnia. :>

Opublikowano

Zakładam że chodzi o loot na bb. Robisz postac woja do 39lvla wbijasz na nim na warku na bb, zbierasz itemy i sprawdzasz jakie pakiety się wysyłają. Potem wbijasz na to samo bb i odpalasz pakiety, które zebrałeś i sprawdzasz czy podnosi itemy. Analogicznie postępujesz w każdej innej sytuacji.

Co do pisania tematów to polecam zapoznanie się z regulaminami, bo tam wszystko jest napisane.

Opublikowano

Jest taka możliwość, jednak nigdy nie widziałem do tego żadnego "skryptu" i wątpię, że istnieje

Po tobie Warleech takich głupot bym się nie spodziewał. Nie ma żadnej możliwości. Istnieje zabezpieczenie serverside na zbieranie przedmiotów, które znajdują się z dala od postaci.

Jeśli coś, to pisz do @MistrzMaster a. On tutaj wszystko ogarnia. :>

Nie widziałeś osoby wszystkoogarniającej jeszcze chyba... meh.

Opublikowano

Jest taka możliwość, jednak nigdy nie widziałem do tego żadnego "skryptu" i wątpię, że istnieje

NIE MA takiej możliwości, kieeedyś się dało, ale dawno już to zabezpieczyli. Sprawdzają odległość od przedmiotu serverside ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...