Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak założyć serwer prywatny mt2 Dedykowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 
Chciałbym zrobić serwer dedykowany, lecz nie do końca wiem jak to zrobić. Zdaje sobie sprawę, że owy  temat był już poruszany w przeszłości, lecz jest on z przed 4 lat, a nie chciałbym kierować się starymi metodami, które mogę już nie działać (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi). 

Z góry dziękuje za pomoc:

BrittleHeart

Opublikowano

Witam, 

Chciałbym zrobić serwer dedykowany, lecz nie do końca wiem jak to zrobić. Zdaje sobie sprawę, że owy  temat był już poruszany w przeszłości, lecz jest on z przed 4 lat, a nie chciałbym kierować się starymi metodami, które mogę już nie działać (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi). 

BrittleHeart

Jeżeli chcesz postawić serwer dedykowany to musiszmieć ten serwer, więc musisz znaleźć dobrą serwerownie i wykupić od nich maszynę. A później konfiguracja, wgrywanie plików itp ... i serwer gotowy :P

­

Opublikowano

Witam, 

BrittleHeart

Jeżeli chcesz postawić serwer dedykowany to musiszmieć ten serwer, więc musisz znaleźć dobrą serwerownie i wykupić od nich maszynę. A później konfiguracja, wgrywanie plików itp ... i serwer gotowy :P

­

Tak wiem, zdaję sobie sprawę z tego, że trzeba znaleźć dobrą serwerownie zapłacić etc .. Mi chodzi właśnie o tą całą wspomnianą przez Ciebie konfigurację te wgrywanie plików itp .. :)

Opublikowano

Witam, 

BrittleHeart

­

Tak wiem, zdaję sobie sprawę z tego, że trzeba znaleźć dobrą serwerownie zapłacić etc .. Mi chodzi właśnie o tą całą wspomnianą przez Ciebie konfigurację te wgrywanie plików itp .. :)

https://www.youtube.com/watch?v=FhqzgFytREY ten poradnik pokaże Ci konfiguracje "krok po kroku".

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...