Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki Roccat

Aspiko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Parę dni temu kupiłem sobie nowe słuchawki (Roccat Renga). Przez pierwsze 3 dni działały normalnie, lecz potem zaczęły się pojawiać problemy z mikrofonem. Koledzy skarżyli się że mikrofon wydaje dziwne dźwięki, często same się rozłączały. Dzisiaj już mikrofon w ogóle nie działa (słychać tylko taki dźwięk http://www36.zippyshare.com/v/eJ5F8cFZ/file.html) leczsame słuchawki działają dobrze. Raczej nie jest to wina karty dźwiękowej, ponieważ niedawno aktualizowałem wszystkie sterowniki. Używam laptopa Lenovo G710

Opublikowano

Witam. Parę dni temu kupiłem sobie nowe słuchawki (Roccat Renga). Przez pierwsze 3 dni działały normalnie, lecz potem zaczęły się pojawiać problemy z mikrofonem. Koledzy skarżyli się że mikrofon wydaje dziwne dźwięki, często same się rozłączały. Dzisiaj już mikrofon w ogóle nie działa (słychać tylko taki dźwięk http://www36.zippyshare.com/v/eJ5F8cFZ/file.html) leczsame słuchawki działają dobrze. Raczej nie jest to wina karty dźwiękowej, ponieważ niedawno aktualizowałem wszystkie sterowniki. Używam laptopa Lenovo G710

też tam miałam ale przy poprzednim komputerze że jak rozmawiałam na ts3 to tylko pisk było słychać, aktualizacja sterowników mi nie pomogła, a kartę dźwiękową nie opłacało mi się kupować, po zmianie kompa na lapka działa mi idealnie. Może masz wejście zwalone, bo jak ruszałam mikro przy wejściu to takie brrrrrr i przy trzymaniu to działało 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...