Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rynek steam

rauespl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jakies 2 tyg temu wydropilem skina , dzisiaj go sprzedalem za 80 euro . I obiecalem ze koledze dam 11 euro i mam pytanie. Bo zakupilem z rynku skin i nie mozna sie przez tydzien wymieniac , więc jesli on by np zlozyl zamówienie za 0.29 i ja bym wystawil To ten skin leci do niego czy jakies boty go kupują?

Opublikowano

To znaczy kolega zlozyl zamowienie za 0.29 i tylko on , nikt wiecej czyli jak za tyle wystawie to ten skin pojdzie do niego tak?

Tak, tak pójdzie do niego :)

Opublikowano

Nie wystawiaj, boty kupią szybciej od twojego kolegi :) strata ojro

No, ale jak kolega złożył zamówienie to on jest tak jakby 1 w kolejce. Czyli nikt nie zdąży kupić bo po wystawieniu na rynek broń od razu idzie do niego. W sumie nie będę doradzał, żeby potem nie było :)

Opublikowano

mam jeszcze pytanie co byście na moim miejscu zrobili z 71,77 euro ? Kupili jakąś kose czy na skiny wydali?

Kup sobie naklejki z MLG potrzymaj rok i zarobisz więcej :) ew. możesz kupić jakąś kosę i na jackopoty, ale bardziej polecam kupić naklejki bo inaczej będzie Cię kusiło :D

Opublikowano

mam jeszcze pytanie co byście na moim miejscu zrobili z 71,77 euro ? Kupili jakąś kose czy na skiny wydali?

Ja bym się zabrał za betowanie, bo jest to najbezpieczniejsza i najszybsza metoda na profit (jeśli ogarniasz betowanie).

Jak wolisz skiny, to lepiej sobie je kupić, bo dobrej kosy za tą kwotę nie znajdziesz. 

Opublikowano

Właśnie na jackpotach nie zamierzam grać , może dlatego że nigdy nie miałem grubej kasy i tylko wydałem 50zł na cs.

A z kos to bayonet leśny ddpat to fajna propozycja ? jest za 62 euro FT

Opublikowano

Właśnie na jackpotach nie zamierzam grać , może dlatego że nigdy nie miałem grubej kasy i tylko wydałem 50zł na cs.

A z kos to bayonet leśny ddpat to fajna propozycja ? jest za 62 euro FT

Każda kosa poniżej 100 euro znudzi się po krótkim czasie, trzeba mieć ponad 500 zł na coś lepszego, za 70 euro lepiej kupić skiny albo betowanie (mówię o meczach, a nie o jackpotach). 

Opublikowano

Hmm , ciekawa ta propozycja z obstawianiem ale nie chce przegrac wszystkiego bo bedzie zle.

I chcialem kupic skiny do 50 euro i zostawić se 21 euro na naklejki , więc jakie najlepiej kupowac zeby wyjsc na + ?

Opublikowano

@miszczkantera ty masz coś z głową ? Kosa za 99 sie znudzi a za 101 już nie ? Wszystko zależy co komu sie podoba. Miałem bayoneta leśny ddpat i polecam. Jak lubisz sobie kręcic polecam tez motylka w tej cenie chyba też jest ddpat

Opublikowano

Skin nie gra roli , wazne jest animacja ktora mi sie strasznie podoba jak i karambit / motylek .

Ale chyba sobie odpuszcze przy moim budzecie kosie i zaczne obstawiac .

Opublikowano

Dobra kupiłem bayoneta leśny ddpat field tested troche jest bialego na nim ale to nic wazna jest animacja , ak aquamarine wysluzona i awp redline FT

Dobrze zrobilem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...