Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakby terroryści byli w Polsce

Drenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oni już są w Polsce, w przeciwieństwie do Ciebie bo przecież nie powinieneś już być.

p.s. pielucha czy pampers dobry weź na drogę jak srasz po gaciach ze strachu. 

Terroryzm nie jest tematem by się zastanawiać co by było gdyby...

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Rosja to kraj który ma ostatnimi czasy największy wzrost liczby muzułman, więc wybieranie Rosji to średni pomysł. Co do tematu, póki co w Polsce jest bodajże ponad setka uchodźców z Syrii a i ci są w ośrodku dla uchodźców. U nas nie ma takiej sytuacji jak w Niemczech czy Francji ze mogą sobie łazić po kraju jak święte krowy w Indiach i nikt nic o nich nie wie.

Opublikowano

Założyłbym swój dres adidasa, który czeka na odpowiednią chwilę. Kij bejsbolowy i napierdalałbym brudasów.

@hooligan333

1. To był sarkazm. 

2. Mogli tak mówić, tylko Polacy nie byli terrorystami.

@veimiK bez wpółczucia tobie. Jakby terroryście mieli zagrzać u nas miejsce, to na pewno byliby dobrze przygotowani.

Nie trzeba im broni. Siedzą ukryci, robią bomby i pizda. 

Opublikowano

Założyłbym swój dres adidasa, który czeka na odpowiednią chwilę. Kij bejsbolowy i napierdalałbym brudasów.

Również oni mogli też tak mówić, gdy to Polacy uciekali przed 2 wojną do Syrii i innych Państw.. Wtedy dużo tam szło ludzi.

Opublikowano

Biało-czerwony filtr w awatarze, nie wiem czego się spodziewałem.

Nie zrobiłbym nic, chyba, że dotyczyłoby to bezpośrednio mnie - na przykład, jakby taki mi się włamał. W takim wypadku już bez współczucia.

Opublikowano

W tym roku przyjęcia do policji są wyjątkowe duże, a czym to może być spowodowane? Wydaje mi się, że całym tym strachem przed zamachami.

Opublikowano

W tym roku przyjęcia do policji są wyjątkowe duże, a czym to może być spowodowane? Wydaje mi się, że całym tym strachem przed zamachami.

Ty serio w to wierzysz ?  :D

Co do tematu, co ci zwykły człowiek może zrobić jak terroryści ukrywają się po kątach ? Zająć się terrorystami to może policja czy inne służby bezpieczeństwa. No chyba ze widzisz podejrzanego ciapaka z dwumetrową brodą co zostawia walizeczkę pod ławką i znika na 2h ale to raczej sytuacja z filmów wzięta. 

49yxrs.png

Opublikowano

Co do tematu, co ci zwykły człowiek może zrobić jak terroryści ukrywają się po kontach ? Zająć się terrorystami to może policja czy inne służby bezpieczeństwa. No chyba ze widzisz podejrzanego ciapaka z dwumetrową brodą co zostawia walizeczkę pod ławką i znika na 2h ale to raczej sytuacja z filmów wzięta. 

Kilkaset funkcjonariuszy, a cztery tysiące, to jednak jest różnica. ;x

Opublikowano

Rezultat jest taki sam, że Naród skacze sobie do gardeł. Jest podzielony i wątły, podatny na ingerencję zewnętrzną, ale przede wszystkim, gdy wylewacie na siebie jad, pewne siły działają. I trzebią Wam kieszenie, czynią igrzyska za Wasze pieniądze (nieliczni, bo jak wiadomo na mpc głównie przesiaduje gimbaza), marnotrawiąc je na lewo i prawo. Ostatnio czytałem, że ISIS planuje teraz atak terrorystyczny na Polskę co jest bardzo możliwe, ponieważ w lipcu mamy w Krakowie Światowe Dni Młodzieży, zgromadzi to wiele osób, a dla terrorystów będzie to świetny jak i zresztą łatwy cel. Ja mam nadzieję, że na EURO nic strasznego się nie wydarzy, aczkolwiek powątpiewam w to bardzo. Niestety niedługo nastąpi zagłada, ludzie sami sobie zgotowali taki los. Więcej pychy i nienawiści i chamstwa....

Cieszmy się dniem dzisiejszym, bo nie wiadomo co jutro nas czeka.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Raczej zwykły szarak nie ma szerokiego pola do działania w tym temacie. W gre by wchodziło może tylko jakieś pobicie itd XDD

Opublikowano

Co zrobicie jakby terroryści byliby w polsce?

XDDDDDD

W każdym kraju są terroryści tylko się nie ujawniają, sami uchodźcy to terroryści, uciekają ze swoich krajów po cały świat, niedługo będzie tak, że się zgadają i podbiją wszystko

Z tego co wiem Polska odmówiła przyjęcia brudasów, doszły mnie takie słuchy ale mogę się mylić, niech ktoś mnie poprawi.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

W naszym kraju terroryści (muzułmanie) nie mają życia. Nawet jako randomowy człowieczek z krajów arabskich może dostać niezły łomot, co w sumie jest dobrym odstraszaczem tego całego bezmózgowia. Co do wypowiedzi moje poprzednika, to pogłoski donoszą, że nie przyjmiemy żadnego "imigranta" do naszego kraju. Jak dla mnie, bomba.

Opublikowano

W naszym kraju terroryści (muzułmanie) nie mają życia. Nawet jako randomowy człowieczek z krajów arabskich może dostać niezły łomot, co w sumie jest dobrym odstraszaczem tego całego bezmózgowia. Co do wypowiedzi moje poprzednika, to pogłoski donoszą, że nie przyjmiemy żadnego "imigranta" do naszego kraju. Jak dla mnie, bomba.

Pogłoski pogłoskami, nic nie jest potwierdzone, nawet jeśli władze mówią "NIE". 

Do naszego kraju i tak pewnie jak już przyjeżdżają to tylko Ci prawdziwi uchodźcy bo wiecie w porównaniu do krajuislamskiego Niemiec to u nas bieda i nie ma tolerancji :)

Ale z dwojga złego lepiej jak nie ma tolerancji. Bezpieczniej trochę.

A zamachów trza się spodziewać na SDM bo coś jebutnie na pewno.

Trzeba by rozrzucić z kilka ton mięsa wieprzowego albo puścić kilka tysięcy świń wolno żeby po krakowie chodziły. Wiecie - zwierzęta nieczyste ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Co do tematu, co ci zwykły człowiek może zrobić jak terroryści ukrywają się po kontach ? Zająć się terrorystami to może policja czy inne służby bezpieczeństwa. No chyba ze widzisz podejrzanego ciapaka z dwumetrową brodą co zostawia walizeczkę pod ławką i znika na 2h ale to raczej sytuacja z filmów wzięta. 

no nie wiem ale taki zwykly redaktor mpcforum moze wziac slownik w reke i przestudiowac sobie czasami XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dopiero teraz zobaczyłem ze zamiast kątach to napisałem kontach, zwykły redaktor to tylko człowiek więc może się pomylić tym bardziej jak ma dysleksje. Dobrze ze na forum jest tylu uzdolnionych korektorów zdolnych do poprawy największych błędów ale swoją drogą nie wiem czym się tutaj specjalnie podniecać aby nawalić taką ilością "XDDDDDD" i rozdać taką ilość lajków :)

49yxrs.png

Opublikowano

kupiłbym wiatrowke gazową i miał ją zawsze za pasem gdybym gdzies wychodził

jakiś uchodźca zacząłby kozaczyć to jeb jeb head w łeb i po nim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...