Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grand Theft Auto V Niespodziewanie przestało działać.

RyBaRyBoŁóWcA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem z GTA V. Otóż kupiłem sobie tą grę i zainstalowałem. Grałem sobie, przechodziłem misje itp. Nagle wyskoczył mi brak odpowiedzi co mnie wywaliło do pulpitu. 5 sekund później wyskoczył mi taki komunikat. http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/278f57087b9f0015

Postanowiłem ponowić, grałem piętnaście-dziesięć minut i znów tak samo. Z awaryjnym trybem było tak samo. Już widziałem takie coś jak zmienić DX_Version value="0" Ale ja już mam 0... Dalej taki sam błąd. Jakieś teorie?

Bardzo was proszę o pomoc. Wydałem 150zł na tą piękną i cudowną gre.

Opublikowano

Dobra, jak się nikt nie odzywa, to ułatwię wam to.

Procesor:Intel® Core i5-4210U CPU @ 1.70GHz  2.40 GHz

NVIDIA:Wersja 340.52, GeForce 840M

Bardzo potrzebuje waszej pomocy.

Opublikowano

Witaj, mam coś dla ciebie, tutaj możesz sprawdzić pliki czy nie są zle.

1. W przypadku wersji ze sklepu Rockstar:
    1. Kliknij menu „Start” i w oknie wyszukiwania wprowadź „cmd”, a następnie naciśnij Enter.
    2. Pojawi się nowe okno wiersza poleceń, gdzie należy wpisać „cd c:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V” i nacisnąć Enter.
      • Uwaga: Zmień ścieżkę dostępu w powyższym poleceniu, jeśli grę zainstalowano w innym miejscu.
    3. Wprowadź polecenie „GTAVLauncher.exe -verify” i naciśnij Enter.
  2. W przypadku wersji Steam:
    1. Kliknij PPM nazwę gry w zakładce „Biblioteka”.
    2. Kliknij opcję „Właściwości”.
    3. Kliknij zakładkę „Pliki lokalne”.
    4. Wybierz opcję „Sprawdź spójność plików gry...”

Link do Tematu: https://support.rockstargames.com/hc/pl/articles/205778987-Og%C3%B3lne-problemy-z-GTA-V-na-PC-instalacja-zawieszanie-si%C4%99-niska-p%C5%82ynno%C5%9B%C4%87

­

Opublikowano

Mam pytanie. ''wersja ze sklepu Rockstar'' to jest gra kupiona ze sklepu np. carrefoura lub empika?

P.S -  'GTAVLauncher.exe' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...