Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legendarka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,a więc dzisiaj wyleciała mi moja pierwsza legendarka mianowicie : Kairn Krwawe Kopyto i tutaj moje pytanie czy jest to dobra legendarka czy też nie.

Opublikowano

Tzn. fajna sprawa jak sobie ją zagrasz bo masz 4:5 z fajnym deathratle tylko jak dostaniesz silence to masz bynajmniej 1 mana crystal w plecy :P

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Zbyt wolna, nie oszukujmy się - słaby dr na ten moment. Może z tą nową legendą co ma jakąś synergię z dr'ami będzie miała jakiś sens ale wątpie, za droga.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Lepiej po czekać do wyjścia dodatku i ewentualnie potem pyłować, póki co nie wiadomo jakie decki będą grane, więc nie ma sensu robić tego teraz.

Opublikowano

Właśnie się zastanawiałem nad tym pyłowaniem ,ale wolę się wstrzymać jak na razie.

Dzięki za komentarze.

Opublikowano

Nie ma słabej legendy, dla niektórych dana legenda jest dobra a dla niektórych słaba (przynajmniej ja tak mam) Jeżeli ci sie nią przyjemnie gra, to dlaczego masz pyłować? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...