Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam automatycznie rejestrującego bota po określonym czasie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy jest teraz gdzieś na tym forum (albo poza) bot, który posiada funkcję automatycznej rejestracji (po wejściu na dany kanał) po określonym czasie.

Np.

Jeżeli ktoś wejdzie na kanał (ID 333) dostanie rangę (ID 666) jeżeli swoje pierwsze połączenie miał min. 2 dni wcześniej.

Chodzi mi o darmowego bota, nie mBot.

Z góry dziękuję za pomoc.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Witam,

Czy jest teraz gdzieś na tym forum (albo poza) bot, który posiada funkcję automatycznej rejestracji (po wejściu na dany kanał) po określonym czasie.

Np.

Jeżeli ktoś wejdzie na kanał (ID 333) dostanie rangę (ID 666) jeżeli swoje pierwsze połączenie miał min. 2 dni wcześniej.

Chodzi mi o darmowego bota, nie mBot.

Z góry dziękuję za pomoc.

Proszę o to co znalazłem w Internecie Drogi kolego sam bot na automatyczną rejestracje.

http://www.speedyshare.com/ycXrZ/RegisterBot.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/5aadbda995a13edb4a7755cd53018e45b0e857a971849e92b014a62b8f5e84dd/analysis/

AOWD3IA.png

Opublikowano

Czy potrafisz uważnie czytać?

Chcę, aby po 2 dni od 1 wejścia. Tutaj jest tak, że jak jest 30 min na TS to może dostać. Takiego nie chce.

­

Drogi "kolego", jeżeli choć trochę się wysilisz i zedytujesz trochę avnbota to ci na to samo wyjdzie a jeżeli chodzi o register bota od Kruka to ma on funkcje rejestracji po dwóch dniach tylko musisz ustawić na: 172 800 sek i już.

Pozdrawiam, G..

Opublikowano

Chcę, aby po 2 dni od 1 wejścia. Tutaj jest tak, że jak jest 30 min na TS to może dostać. Takiego nie chce.

Tak potrafię. 

Jeżeli szukasz takiego bota, i chcesz go sam postawić to myślę, że potrafisz 30 minut zmienić na 2 dni. :> - Lekka edycja bota.

Opublikowano

­

Drogi "kolego", jeżeli choć trochę się wysilisz i zedytujesz trochę avnbota to ci na to samo wyjdzie a jeżeli chodzi o register bota od Kruka to ma on funkcje rejestracji po dwóch dniach tylko musisz ustawić na: 172 800 sek i już.

Pozdrawiam, G..

Tak potrafię. 

Jeżeli szukasz takiego bota, i chcesz go sam postawić to myślę, że potrafisz 30 minut zmienić na 2 dni. :> - Lekka edycja bota.

Dziękuję, przeoczyłem ten post użytkownika "Kruk".

Problem rozwiązany, proszę o zamknięcie.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...